dagens outfit.


Jag har på mej en tröja jag fick av farmor och farfar i julklapp och ett par byxor som jag fick av mor och far. Riktigt snyggt tycker jag.

Min nya favvo outfit tror jag, den ska jag nog ha på mej hela kommande vecka! Lägg gärna märke till den fina bakgrunden, typ lådorna till höger:)

over and out.

fredag.

Idag har jag verkligen inte gjort nått, har ett svagt minne över att jag var tvungen att städa lite imorse och att jag var jätteförrvirrad och förvånad över att det var fredag. jaja.
Det är fint väder ute så jag funderar på att ta en stärkande prommenix nånstans, frågan är bara vart. Tar nog med ipåden och kameran så är det fixat.

Just nu håller jag på att fixa bilderna (aka bdb) från Östersund, feeeett snygga bilder. Jag gillar "who are we"-posen. Det var btw fettkul där uppe.:D

over and out.

katrins balklänning.

Såhär på kvällskvisten började vi snacka om balen och Katrin beskriv precis hur hon ville att sin klänning skulle se ut. Hon sa att hon tycker att det är viktigt att man kan se hennes magrutor (eftersom hon går på skola så nära gym) och jag har hittat en perfekt:


Riktigt snygg om jag får säga det själv..

over and out.

dagens shopping.

Nu kom vi tillbaka till hotellrummet efter att ha gjort stan. Pinsamt att det fanns mindre affärer än i oppeby 8--) ^^

De här har jag köpt idag:

härliga conne, aka skinn, som jag velat ha i typ 2 år. 299 spänn.


svarta klackisar från din sko, 199 spänn.


leopard leggins, 99 spänn, och svart sjal, okända spänn, från randiga rutan.


ännu ett tält, 399 spänn från bik bok.

Det var allt, förutom lösnaglar och ansiktsmask. Här ska det tjejas.

over and out.

östersund - dag2 morgon.

Nu har vi ätit frukost, jag tog typ slut på alla apelsiner och den apeslinansvarige kolade snett. Nu är jag och Katrin klara för att dra på stan men de vägrar öppna, aka det är en hel kvar kvar -.-
Idag ska jag köpa ett par (eller två) skor :D fett snygga. Sen ska jag och sb leta igenom hela ösund efter ett par skor till henne ::
Nu ska jag stirra på sb när hon fixar bilder och sen ska vi dra ^^

over and out.

dagens outfit.


Idag har jag på mej jeansleggins från gina tricot, skjorta från jack and jones, tröja från josefs garderob, lilskor från luleå och sjal från garderoben i hallen. det är kul tycker jag.

ps. iphonen är MIN inte katrins. ds.
ps2. DRIIIIIIVER. ds2.

over and out.

östersund.

Nu sitter vi på hotellrummet här i Östersund. Det är coolt. Idag åkte vi tåg och sen gick i "fem" minuter. Sen skulle vi till den där skoaffärn som ligger däär *kollar till höger* fast jag menade ju ofc den till vänster ... ^^ Sen är vi tre de snyggaste tjejerna en fyllgubbe sett på länge. Och på kinaresturangen hade alla så fett bråttom, och smög. Sen borde man få mer dricks om man har svårt med språket, men om man inte har svårt med språket måste man betala.. Typ som om jag åker till Kina måste jag ge dem massa dricks för att de har så svårt med det svenskaspråket .. hm.

Ikväll blir det party, med de där goooooda chipsen. 8--) crahahayzy..

over and out.

godnatt.

Nu trooor jag att jag har läget under kontroll för morgondagens äventyr *-) Men jag kommer säkert glömma massa ändå ;)

Måste påminna mamma att sätta in pengar på mitt kort + komma ihåg ipoden och dylikt. PLÅNISEN också! hoppas den är i min jackficka.

klockan 5 ringer klockan imorn, skönt med loov. ^^ hihi.

godnatt.

over and out.

norrk.

Jag följde med mamma till Norrk för att byta den bra espressomaskinen, det slutade med att de köpte en ÄNNU dyrare, men tillsamma pris (y) Jag köpte en fett cool grej till ipåden också )(
Sen på ica köpte jag typ min vikt i frukt så det måste jag dutta med ikväll också *-) Ska packa det sista också.

Ajusteja, på media markt hade det absoult snyggaste kylskåpet jag någonsin sett!


SHIIIT vad snyggt!!!!!!! <3<3<3

Jag älskar swarovskikrsitaller ALLT de gör är så galet snyggt. Typ som dessa hörlurar:


eller


Eller världens snyggaste systemkamera:


Shit vad snygga grejer .. <3

over and out.

godmorgon.

Jag vet inte vad som händer men jag kan typ inte somna på kvällarna och vaknar alldeles förtidigt -.- Jajaaa .. *-)
Imorn måste jag upp fett tidigt så ikväll ska jag gå och lägga mej tidigare än någondin 8-) Idag måste jag packa *-) Undra vad jag ska ha med mej.. Jag har ett seriöst problem och det är vilka skor jag ska ta med mej, jag ska ju ta med bävrarna men sen måste jag ha med några andra skor också men mina vita converse tar så mycket plats men de andra är så tunna .. jobbigt! Annars kan jag ju bara ta mina vita stövlar som är så nya (aka som först Rebecca hade, sen mamma och sen fick jag dem 8-)) jätte bra, verkligen.

Sen undrar jag en sak, skriver man jätte bra eller jättebra, aka ska det sitta ihop eller inte. Jag har för mej att en lärare när jag fick i typ 4an kanske sa att det ska sitta ihop. Hm!

Jag är fett hungrig och har inte ätit på jätte länge (/jättelänge? ^^) men jag vet inte vad jag vill ha ^^

over and out.

världens slappaste helg.

Hela den här helgen har jag legat i sängen, tror seriöst inte att jag vart utanför dörren en enda gång *-) JO! När jag sa hejdå till Isak "/
Jag har kollat på tropic thunder idag och nu håller jag på att kolla på madagascar 2, FETT bra! ;D

Mamma och pappa var på Media Markt idag och köpte en typ espresso maskin för om-de-nu-va 7000 (beni sa det) och den är redan paj. Bra plastskit som man skulle göra nått med som pajja för att pappa kollade på den 8--) Hoppas han överdrev om priset 8-)



Btw, Paramore är verkligen galet bra, fett bra låtar :D

Nu ska jag kolla klart på Madagaskar 2 och sen typ sova8-) ^^
Godnatt.

over and out.

vem har ett liv?

Jo, det skulle nog vara  jag!


hö-hö-hö-hö. Seriöst väärldens roligaste pussel med en massamassa personer på och alla är så roliga ;)

Melodifestivalen var tråkigt, en av mina favoriter gick inte dirket till globen, aka den där T.L.K snubben! Han äger fett.

Nu ska jag döda pusslet och sen sova. Godnatt.

over and out.

melodifestivalen 09 - del 3.

Jag orkar verkligen inte göra som jag tänkte, aka bilder och skit. Det är så tråkigt -.- Jag vet inte ens varför jag kollar på detta 8-) jaja. Jag längtar tills det är slut iaf ;)

over and out.

sportlov.

Nu är det lovlovlov, shiiiiiit va skönt. Jag inledde lovet med att kolla på en film med en långt och konstigt namn. Men filmen var fett bra. Idag ska jag inte göra nått speciellt, jag ska inte ens tänka på att jag bör plugga (förutom nyss då^^)
Eftersom detta lov ska vara sportigt så ska jag vara extra sportig, dvs mjukisar varje dag, nästan iaf.
Jag längtar tills tisdag för då får jag ääntligen åka tåg igen! :D ^^ Jag måste packa snart, aka innan måndag midnatt. Det är tråkigt för jag har inte den blekaste om vad jag ska ha med mej .. *-) HM!

Nu ska jag göra nått hysteriskt kul, som vanligt ;)

over and out.

dagen.

Idag var jag hemma från skolan, träffade större delar av familjen Berndt och ägde fett. Katrin fick sin överraskning, det var kul :D
Sen åkte jag hem och bara var. Nu sitter jag här och försöker spela gitarr, det är fett svårt men jag har bestämt mej för att spela in en decode cover aka acoustic ^^ får se hur de går ;)

nu ska jag spela vidare ^^ Jag hatar barree (?) ackord "/

over and out.

hemlis.

hihi smirksmirksmirk jag vet en hemlis hihi
Jag längtar tills jag träffar den dära igen så hon får veta! :D

over and out.

trött som 17.

Jag är alltid trött nu för tiden, det är inge kul. ^^
Idag började mitt nya nyttiga liv iaf, det firades med "sallad" ^^ haha. Snart, snart, snart är det lovlovlov och jag längtar så galet mycket. Shit vad jag ska soooova! Att gå upp klockan 7 blir ju feta sovmorgonen!
Nu såhär på kvällskvisten har jag pluggat SO, det är så tråkigt så jag vill SPY! Var Hitler tvungen att bajsa så mycket, värt om han inte gjort det för isf skulle jag sova nu! :D -.-
Jag fattar inte varför jordbrukarna i USA fick problem under 1920-talet, om det var för typ bajs eller för nått annat -.- jag hatar SO.

Nu ska jag göra nått, ajusteja, sova ^^ eller .. snart iaf. Snart kommer pappa hem från Kina  (uttalas med K, inte ch =) ) höhö.

over and out.

bara en grej.

Nu sitter jag här i skolan och jag tänkte bara passa på att uttrycka min kärlek till dej ****** ... Du lyser upp mina dagar, det är du som får mej att vilja leva, det är du som gör det värt att pendla. Om du ändå kunde förstå min kärlek till dej .. Du är bra på så mycket, speciellt på den där grejen du gör så bra. Jag ÄLSKAR dej! <3333333333


Jag älskar också att det finns en sak som kallas för ironi x)<33

Nu ska jag snart ha tyska, det är tråkigt. Anders tycker vi ska ha lektion 17.20 .. Kul-Jul hejhejhejj.

over and out.


godnatt.

Nu är klockan alldeles för mycket IGEN! Jag har packat inför imorn, men jag kommer glömma massa och om inte lakan-skåp nyckeln är i mitt riktiga skåp är vi köööörda! 8-) jaja .. i värsta fall får vi väl sova på golvet ^^ Jag vet inte riktigt om jag ska ta med mej min dator imorn eller inte, får fråga katten imorn på morgonen .. åhnej -.- nu måste jag sova, ska upp och måste hinna duscha imorn också. hoppas för allt i världen att vi inte åker tåg ^^

godnatt.

hasta la bye bye, hihi bevery hills chihuahua äger fett !

over and out.

klar.

Nu är jag klar med tyskan, den blev riktigt dålig.
Påtal om dåligt så är Katrin sjuk! "/ Hoppas för allt i världen att hon är tillräckligt frisk för att sova på skolan imorn, eller åka till skolan överhuvudtaget! Annars blir det synd om nån .. nån börjar på v och slutar på l )(

Nu ska jag äta nått, Josef har typ stekt hamburgare i köket så tack vare våra bra fläktar (som typ läcker i min skogarderob) luktar det i hela mitt rum! -.- hm.

over and out.

söndag.

När jag vaknade imorse och såg hur ljust det var i rummet fick jag panik, aka jag var helt säker på att det var måndag. men sen kom jag på att det faktiskt var söndag. men sen när jag var i köket och josef kom in frågade han varför jag inte var i skolan. hm, förvirrad familj .. ^^ josef har iaf lov nu den lyckobajsen. bara eeen vecka kvar sen har vi också looov :D

nyss åt jag frukost/lunch/brunch .. det var kul ..... ^^ idag borde jag göra 100 sidor tyska .. kommer ändå få ig så det känns så ovärt. yeahyeah.

over and out.

melodifestivalen 09 - del 2.



Bidrag 1:
Show Me Heaven
Fläschiga 100 åringar .. Det är som Kate Ryans farmödrar =) Kan inte riktigt hålla eller sätta en ton. --moooving on-->



Bidrag 2:
Jag Ska Slåss I Dina Kvarter!
Jag gillar Lasse Lindh, aka hans röst. Skön fartfylld låt, fast som sagt, SVENSKA! -.- Jag ska skrika så högt så att änglarna ramlar ner! HAHA! :D Bra låt. Ska köpas.



Bidrag 3:
Never Been Here Before
Nån försöker vara en ungdomlig Carola .. Fiasko.
Håret var ju fint iaf ...




Bidrag 4:
1000 Miles
Dehär är bra tror jag, typ som Pudles:D Både jag och mamma tycker att det är bäst hittills. :D ^^ Jag älskar rocksångarnas röster. De är så coola!



Bidrag 5:
Kärlekssång från mej
Jag älskar Markoolio, han äger fett! Ful kostym dock^^ Men grejen är den att jag kan aldrig ta honom seriöst. Efter Dr. Mugg är det kört! ^^ HAHAHA!
Första tonen i refrängen låter precis som i "caaaan you feel the looove toonight"
HAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA! Feeeett kul när de drev med Ryssland, med skrille-åkarn och fiolspelarn i bakgrunden! :D



Bidrag 6:
It's My Life
Wiiihooo! ^^ Typ KOM IGEN NU ALLIHOPA!! Och den segare än innan. Det är som att hon sjuger för mörkt, ocharmigt. Jag saknar "whats in it for me" ^^



Bidrag 7:
What If
Tråkig låt, Frida Öhr (eller vad hon heter) borde ha gjort nått solo istället. Shit va cool röst hon har! :D Tönt kompisar.




Bidrag 8:
Hope & Glory
Månsan Smånsan är cool. Här har vi nya rix fm låten :p Men det gör inget för Måns är såpass cool! ^^ "Im still standing for hope and glory" låter precis som "I hear Jerusalem bells are ringing" men låten var bra =)

Jag hatar programledaren! Hon är så överdriven och .. äcklig. Tråkigare och mer fejkad får man leta efter. Återigen, jag saknar Björne och Crille .. ^^

HEAT och Måns vidare.

over and out.

sooooommar!

Blir det aldrig sommar på det här stället? -.-

Jag bör verkligen duscha, och då menar jag verkligen. Jag känner för att göra nått kul .. *-) Hade det varit sommar hade jag tagit en spinn på moppen, shit vad jag längtar! Ikväll är det tönt-festivalen. Undra om jag ska kolla.

Weeeeellweeeell nu ska jag typ duscha innan nån avlider =) ^^

over and out.

twilight parodi.



fett rolig film, den är ganska lång, men den är värd! :D haha!

Galet fint väder är det ute, undra vad jag ska göra idag.

over and out.

plugg.

Det här är inte sant, jag blir gaalen!

Nu sitter jag i soffan och pluggar, det är riktigt tråkigt. Jag har ganska mycket att plugga också, det är också tråkigt.
Jag undrar vad min engelskalärare heter *-) I efternamn iaf. hm.

Nu ska jag plugga vidare.

over and out.

dagens outfit.


Tröja - Ica
Linne - Gina Tricot (ovanligt plagg)
Byxor - (lila) Bik Bok
Strumpor - Ica
Skor - Converse
Sjal - Plattan-fynd
Nitbälte - Punktshop
+ svart mösse - Indiska

over and out.

beslutsångest.

Idag på eftermiddagen kollade jag och några fler på applestore och vi hitta fett snygga fodral till min dator, aka som är gjorda bara till min modell. aka macbook 13tum. 519 spänn styck kostar de, men det är de värda för de är så snygga. Men det finns i olika färger, och jag har beslutsångest vilken jag vill ha:


De är så snygga! Just nu vill jag ha antigen en lila eller en rosa! ^^ haha. <3

over and out.

godnatt.

Matteprov imorn då, och jag kan fortfarande ingenting. Jag har äckligt ont i ögonen, undrar om jag bara är trött eller om nått är fel på dem.

Nu måste jag sova innan jag dör.

godnatt.

over and out.

godnatt.

Matteprov imorn då, och jag kan fortfarande ingenting. Jag har äckligt ont i ögonen, undrar om jag bara är trött eller om nått är fel på dem.

Nu måste jag sova innan jag dör.

godnatt.

over and out.

dagens outfit.



Skjorta - Jack and Jones
Byxor - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Skor - HM
Tröja - Josefs-garderob-fynd
Sjal - Moni-fynd

over and out.

hemma.

Helt okej dag, gled runt, hade matte, tyska och SO. Till lunch var det den äckligaste köttfärsåsen jag någonsin smakat.

Nu ska jag hårt plugga inför matte provet imorn, första provet jag kommer faila på rejält -.- Jag fattar inget.

ps. Katrin, om jag glömmer säga detta sen, imorn fyller Jacob (aka Tylor ?) år ^^ ds.

over and out.

gooodnatt.

Nu är klockan en halvtimme mer än vad den borde vara när jag skriver detta-.-

Jag ska iaf gå och lägga mej nu, eller, jag ligger redan ner, så sova.

Jag måste bestämma vad jag ska ha på mej imorn btw -.- orkar aldrig göra det på mornarna. Jag ska iiiiaf ha deeee byxorna .. *-) Tröja är oklar ^^

godnatt.

ps. jag önskar verkligen att min tangent skulle kunna sluta gnissla, ganska irriterande -.- ds.

over and out.

typ kväll.

Nu ligger jag i sängen, inget ovanligt iofs.
Jag vet inte vad jag ska ha på mej imorn -.- Det är tråkigt. Hoppas jag inte missar bussen på morgonen heller, då blir moni arg.

Jag önskar att jag kunde spela piano, typ äga sönder och kunna spela båda "Bellas lullaby"-sarna =) (varför knisslar min mellanslags-tangent?) Det är så cooooolt! Det är kul att jag sitter och lyssnar på bara pianomusik, jag är verkligen vuxen nu, 16 och allt. ^^

over and out.

sommar!

Jag ligger här i sängen, öppnade nyss persiennen för att njuta av den klarblåa himmlen och solskenet! Jag hörde också typ en moppe åka förbi på stora vägen utanför, och eftersom jag inte ser marken, aka ser bara himlen, så ser det verkligen ut som att det vore sommat ute! Om ändå det var fallet. SHIT vad härligt!


mobilkamera hejhej<3

over and out.

godmorgon.

Jag var nära att åka till skolan, men sen när jag vaknade 5.38 (aka försent) hade jag ändå inte hunnit.
Nu ligger jag i sängen, nyvaken. Det är galet fint väder. Har inte varit ute på hela helgen, så jag kanske hoppar ut och tar lite bilder eller liknande ^^ Vi får väl se.

Slog mej nyss att jag inte ätit på hur många timmar som helst, inte sen igår frukost, så nu måste jag äta innan jag dör -.-

over and out.

godnatt.

Såg nyss att klockan är alldeles för mycket, vet iofs inte om jag orkar åka till skolan imorn. Jag är inte frisk än. Pappa tyckte att jag skulle vara hemma imorn för att vila upp mej rejält, så det lutar åt det.
Katrin är inte inne på msn heller så jag kan inte prata med henne heller.

godatt.
over and out.

patetisk.

Jag är så töntig, varje gång jag lyssnar på New Moon och de är i skogen så börjar jag grina. Men det värsta är att jag grinar mer och mer för varje gång -.- Första gången såg jag det från ett allmänt perspektiv, andra gången ur Bellas perspektiv och tredje gången ur mitt (aka jag var Bella) perspektiv .. Jag grina mest sista gången ;)

Nu är klockan iaf strax efter 18, ska plugga lite mer och sen sooova! Mår fortfarande bajs, har snart använt upp en hel pappersrulle och det snurrar fortfarande -.- Undra om jag orkar att åka till skolan imorn, min omotivation att dra dit gör ju inte direkt saken bättre -.-

http://www.idiotsdelight.net/acesup.html
Om du inte har nått att göra, rekomenderar jag denna sida starkt ;) Aces Up, det äger sönder! ^^

over and out.

utmanad.

Anne utmanade mej att berätta sju sanningar om mej själv:

1. Jag har aldrig saknat sommaren så mycket förut.
2. Jag har nyligen upptäckt att när jag blir arg vill sparkar jag gärna på saker eller börjar grina.
3. Jag ångrar att jag inte spenderat min barndom bättre, t.ex. lärt mej spela gura/piano eller nått annat coolt.
4. Jag ska försöka övertala pappa att vi ska åka och kolla på när Shavi spelar match.
5. Jag önskar att någon utav mina föräldrar kom från ett annat land (gärna Ryssland eller USA) så jag var tvåspråkig.
6. Jag blir nervös när jag tänker på framtiden.
7. Det finns bara två personen (som jag vet änsålänge) som kan få mej riktigt arg.

Det var kul. ^^

Alla vars bloggar jag läser (typ) har redan gjort detta så jag utmanar ingen.

over and out.

ännu en hysteriskt rolig film.



Nu är det klart, jag har den roligaste kanalen på hela youtube. =)

over and out.

god morgon.

Nu är jag vaken-snaken. Mår lite bedre än igår =) Idag ska jag plögga -.-.-.- Viktig vecka i skolan, matteprov och engelska redovisning. -.-

Nu ska jag försöka ställa mej upp, hejochhå.

over and out.

melodifestivalen 09 - del 1.

Fett jobbigt programledare. Bra att hon tror att hon kan "vinna" över förra årets programledare. Aka Crille och Björnis <3
Program ledaren är verkligen IIINTE rolig! -.- Det är så töntigt att hon byter kläder hela tiden! -.-


Bidrag 1:
Tick Tock
Vad är det för piniga kläder hon har på sej? Hon ser ju helt störd ut? :s Låten är fett w.b Madonna också. Om hon vinner kommer jag säga upp mitt medborgarskap i Sverige. Låten var bra och så .. men hon är bajs.


Bidrag 2:
Welcome To My Life
... ett bra exempel på en orginell artist ... DRIVER! Typ Jimmy Jansson hejhejhej. Låten är också typ en kopia av 13 andra låtar. Men, det måste ju alltid vara den där flickfavoriten .. 8--) HURTIGT! -.-


Bidrag 3:
Med hjärtat fyllt av ljus
Asså .. Visst, hon kan ju sjunga och så. Lurad .. vad händer med hennes röst :s Ful och vågad klänning, dålig låt .. ja ..


Bidrag 4:
Jag tror på oss
Vad bra han är på gitarr. Har hållt samma ackord hela låten.
Mellanmjölks låt. Inte jättedålig, men inte bra heller. Bara att den är på svenska sänker den massa! Tråkig.


Bidrag 5:
You're My World
Åhnej! Jag trodde den var riktigt bra. Första versen var riktigt bra, men sen kommer refrängen! "/



Bidrag 6:
Stay The Night
De borde inte gå heta Alcazar om det inte är orginalgruppen .. ^^ Även fast de är väldigt piniga, är de helt okej. Den blonda tjejen har jättefint hår! Hellre sånna här fartfyllda låtar än sömnpiller.



Bidrag 7:
Snälla Snälla
Minns förra gången hon var med, först tyckte jag låten var jätte dålig, men efter ett tag var den fett bra. :P
Måste hon vara så skum :s Anledningen till att låten var bra sen var nog btw för att då hade jag den på mobilen och såg henne inte, hon har så fett jobbigt kroppsspråk. Riktigt tråkig låt.



Bidrag 8:
Disconnect Me
Gansks tråkig låt, klassisk melodifestivallåt. Inte jättedålig dock.

Alcazar och Emilia vidare.

Melodifestivalen har verkligen blivit tråkigt .. 8--)

over and out.

sjuk.

Idag har det varit en väldigt rolig dag. Blev väckt klockan nio - sjukare än igår. Sedan dess har jag legat i sängen sovit/stirrat. En gång har jag varit uppe för att gå på tossi. Kul-jul, verkligen.
Nu ska jag ladda mental för att äta för första gången idag, first time evvaah ^^



(Det var inte så att jag fick tråkigt och gjorde en rolig film nyss =) )
over and out.

sjuk.

Disney on ice var jättecoolt. Det var jag och alla småflickor med rosa overaller, men det var värt.

Jag har gått och blivit sjuk, så nu ska jag gå och lägga mej.

over and out.

utmanad.

Återigen har jag blivit utmanad av Anne.

"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du minst 8 personer som du utmanar. "

1. När jag sover för lite blir mina språkkunskaper lidande, speciellt grammatiken.
2. Jag tror att mina två hjärnhalvor inte är överrens, därav den dåliga självdisciplinen
3. Jag ska inom en snar framtid fixa näsan och göra en läppförstorning (det låter så fett kul ^^)
4. Jag har haft tandställning i drygt 10 år
5. Jag kan inte somna om jag inte kollar på nått, gärna scrubs
6. Jag är helt besatt av Twilight serien och önskar att jag vore en vampyr, gärna Bella. (fast kom på idag att mina två favvo-sysselsättningar i livet är att äta och sova, och vampyrer gör inget av dem ^^)
7. Jag mår illa av allt för hurtiga människor
8. Katrin och jag har varit kompisar under en hel graviditet

jag har inga att utmana, för ovanlighetens skull.

Nu ska jag börja tänka på refrängen.

over and out.

hunger.

Idag hann jag (som vanligt) inte äta frukost i här hemma, hann inte heller köpa på Centralen. Sen var lunchen i skolan .. så galet oätbar att jag sypdde vid synen av den. Det resluterade i att jag inte åt på hela dagen (på 21 timmar för att vara mer eller mindre exakt, vilket f.y.i är rekord^^) Jag och Katrin åkte hem till mej efter skolan och åt goda nachogrejer!
Det satt fint.
Sen spelade vi in en låt och efter det var jag och lämnade av det lilla flickebarnet (även kallad Astrid) vid bussen och hon åkte hem.

Igår var jag btw på Singing Bee inspelning, det var kul! Massa jobbig väntan och mååånga jobbiga småbarn som satt och stirra. Men dansarna var riktigt coola, visste inte att familjen Cullen (+ en Black) försörjde sej som proffisionella dansare. Nu vet jag btw vem som vinner det avsnittet! MIHIHIHI jag tänker inte säga! )(


nått ivirgt barn leker

studion

sällskapet

over and out.

dagens outfit.



vit tröja - ica
byxor - lagbyxor
grå tröja - tvättstuge fynd
skor - converse
sjal - new yorker?

toppade det hela med en härlig svart mössa på skallen från indiska.


Skulle ta från med foten på sidan för att visa ett par av mina absoulta favvo-skor. Men .. Bilden är tagen typ klockan 6.30 på morgonen, nyvaken och härlig, så ha förståelse. Jag längtar tills att jag kan använda en riktig kamera*-)
I alla fall så vet jag inte vad jag gör fel, det ser ut som att jag har byxorna 450 mil upp. Är det bara för mina lååånga och slanka ben som det ser ut så? - Det vet varken du eller jag.

over and out.

dagens outfit.



grön tröja - hm
glansjacka - vila
svart linne - gina tricot
jeans leggins - bikbok
skor - wedins
sjal - skum marknad
nitbälte - punktshop

Jag ska fixa med min kamera så det blir bättre bilder, orkade inte heller ta nån bättre bild än denna, är på för dåligt humör. ^^

over and out.

random.

Fatta vad skönt att ha ett random liv, sova till 8, äta frukost hemma, komma försent till skolan, dega runt i skolan, komma hem runt fyra, ha en fritidshobby.
Mitt liv förtillfället är:
Upp klockan fem, för brådis för frukost, stressa till tåget, köpa onödigt dyr frukost på centralen (=inga pengar), komma till skolan, åka hem, komma hem halv 8, vara vaken till tolv, sova alldeles för lite vilket resluterar i ständig trötthet.

Det är mycket som är kul med att gå i sthlm, men det finns så många nackdelar. Jag önskar att jag verkligen vore en random elev (ibland) som nöjer sej med G. Livet vore lättare.

Som Katerine sa idag: "Ge mej mitt liv tillbaka" (hon är så smart den där )

over and out.

dagens outfit.


skjorta - jack and jones
linne - gina tricot
byxor - gina tricot
skor - converse
klocka - regal

Hihi, tänkte testa att ha dagens outfit ett tag, det är så kul. Nu behöver jag aldirg heller tänka på vad jag ska ha på mej, bara att kolla i denna kategori.
(man får som sagt vara avudsjuk på världens bästa photo-booth och min newbie-het <3 :: )

over and out.

typ utmanad.

Såg nyss att jag blivit utmanad av mama sb att lägga upp sjätta bilden i min sjätte mapp.

Snygg bild.

Grejen är den nu att alla de bloggar som jag läser (nästan) har redan blivit utmanade så jag utmanar bara frivilliga!

over and out.

trött.

Trött känns som en välanvänd rubrik ^^
Skolan idag var cepe, jag och Katrin har en ny tävling och jag hoppas för allt i världen att nån av oss vinnet snart, annars blir det jobbigt.

Imorn ska vi lämna in en massa NO papper, men sen slutar jag och Katrin efter lunch, för då ska vi på äventyr )( Jag undrar vad jag ska ha på mej .. *-) Hoppas jag kommer ihåg att ta med kameran eller liknande (aka snor Katrins ifåds bilder), så jag förevigar (den välbehövliga) spänningen i vardagen!

Jag har otroligt mycket att göra i skolan förtillfället, så det där med att nästan ha ett liv är sedan länge glömt.

over and out.

farmor och farfar.

Nu sitter jag i Täby hos farmor och farfar och pluggar. Det går inge bra.

Idag på Ackis-packis gick det bra. Kul med ett rumt fyllt med 9 pers (+Moni) som sitter och stirrar på min nästa och mina läppar. Jag längtar så sjukt mycket.

Jag hatar cepeäckeltöntar.

Imorn är det skola =) jag längtar faktiskt. Jag fick fett coola "byxor" idag och snart är det Onsdag och sen då är det snart Fredag. :D

bajs.

Fett arg är jag. Det orkar jag inte med. Så patetisk och cepestörd, jag vet. Gaah.

Jag längtar tills på Onsdag! Wiiihi. :D

over and out.

tidig morgon.

Nackdelen med att ha gäster är att man måste upp så förbenat tidigt, men fördelen är att det är jättegod frukost. Det är bacon, ägg, vad-det-nu-heter med doppat bröd som man steker osv. FettGott helt enkelt! :D

over and out.

RSS 2.0