grejten.

Första dagen, helt okej. Lite segt där men då fick vi ju rivstarta med pluggande - det är ju bra.
Det enda riktigt jobbiga var en liten incident som hände, nämligen att vi inte hittade till matsalen! HAHA! Så vi virrade runt ett tag. Självklart vågade vi inte fråga någon.
Det hela slutade med att hjälp fick inropas på walkie-talkie (hjälp=josef, walkie-talkie=ifåd) så det löste sej bra tillslut! ^^

Efter skolan åkte vi hem till mej och pluggade tyska (vi bara pluggar hela tiden, vi är duktiga) och sen började vi kolla på serien Twin Peaks. Den är bra tycker jag. Vi har bara typ 28 timmar och 8 minuter av det framför oss (som i så många andra fall, katten har inget val).

När jag ska presentera mej inför klassen nångång ska jag btw säga:
"Hej, jag heter Ester och är 16 år. På fritiden gillar jag att binda fast katter och kissa på dem." Ingen vet varför ..... ^^

Imorn har vi skrilleskor .. Det blir spännande.

glöööööm för allt i världen inte:
http://jaggarinian.blogg.se
over and out.

en ung jane austen.

Jag måste bara varmt och med hela hjärtat rekommendera denna film, aka becoming jane aka en ung jane austen. Den är så äckligt bra. Jag såg den igår (igen) men sen att jag låg i sängen och grinade den sista timmen är ju en annan sak ;) KOLLA PÅ DEN!!!!over and out.

ps. jag ska iaf gifta mej med den manliga huvudrollen, aka Tom Lefroy. ds.

godnatt.

Imorn är det vår sista lediga dag på x-antal år så den ska firas med hemma spa och liknande.
Idag, förutom att sluta på skolan, så har jag gått runt i sthlm i 2435 timmar och ätit 873 kg mat. Det var kul ;)
Sen när jag kom hem crosstrainade jag (aka typ joggade) 6.82 km på en halvtimme!! :o (ps. man får bli impad om man vill) jag är stolt över mej själv och har välkomnat min nya vän, nämligen ständig smärta i låren .. ^^ Imorn ska jag upp med tuppen, dvs. typ nio noll noll för jag ska hinna fixa massa. Så nu börjar jag dra mej tillbaka.
Idag har jag btw lärt mej ett nytt gitarrackord,nämligen Esus, det är som ett A bara att man flyttar upp det ett snäpp. Jag tänkte att om man lär sej nått nytt varje dag är jag snart stjärna. Många bäckar små som man säger.

Jaja, godnatt.

over and out.

slutet och början.

Idag slutade jag på min gymnasieskola.

Det är både skönt och tråkigt, tråkigt för att jag kommer sakna alla, området (jag älskar saltsjöbaden) och trot eller ej: pendlandet. Jag har haft så otroligt många älskvärda upplevelser under de här 200 dagarna så det är sjukt! Jag ångrar ingenting. Jag är jätteglad att jag tog chansen och provade nått nytt, jag har lärt mej så mycket och jag har haft sjukt kul.
Men skolan uppfyllde inte mina krav, den var inte tillräckligt bra för att det ska vara värt att gå upp klockan fem varje morgon, åka 2-3 timmar (enkel resa) och sen komma hem runt sju.

Så nu börjar mitt nya liv; jag ska börja på Gripen här i Nyköping. Det innebär att jag kommer kunna sova nästan tre timmar längre varje morgon, kommer hinna ha ett liv, kommer hinna träna och kommer kunna göra så mycket mer.

Jag kommer sakna allt så mycket, våran vackra huvudstad med världens bäästa central, saltisbanan, flemmingebanan, tuben och allt annat som kommer till pendlandet. Mest kommer jag sakna spänningen i vardagen.

Jag vill tacka Katten Bennt som är den bästa resekompanjonen man kan tänka sej, samt resten av familjen Bennt för allt annat de bidragit med, inte minst deras bil som btw är min favvobil på hela jorden.

Jag ser fram emot allt det nya som kommer komma nu på Gripen och kommer alltid vara tacksam över att jag vågade ta chansen att testa. Jag kommer aldrig ångra det beslutet jag tog för 202 dagar sen typ. Tack för mej, den mindre kattiga halvan av EsterKatrin.

over and out.

söndag.

Nu bööörjar söndagen glida mot sitt slut och jag är så galet nervös inför morgondagen.

Idag har varit en bra dag iaf, vi åkte till elgiganten och jag fick (/köpte, aka betalade hälften) ett par hörlurar
(
aka sånna ), sen åtke vi till inters. och jag fick inte ett par fett snygga wtc byxor, aka blåa adidas för pappa tyckte de var för stora. Vem fattar inte att de inte ska sitta som långkallsonger .... ? ^^ Sen åkte vi iaf hem och jag (/beni) beställde en ny mobil till mej! :D aka :

en sån! Jag vet att den är feeettful, men det är de som gör den så coool! haha! :D Den kostar "bara" 1600 och jag ska betala den heeelt själv! *nöjd* Wiihi, den kommer om 2-4 arbetsdagar tror jag!!! (aka nu förtiden planerar jag att inte "slösa" lika mycket pengar så det är lungan-smungan! )( )
Sen åkte vi och åt mat på OT, gg goot. Efter det åkte vi hem och jag hurtade 30 minuter och SHIIT vad skönt det var idag! :D

Nu sitter jag här med det traditionella juiceglaset och ska vänta på att gå och lägga mej.

over and out.

utmaning.

Jag har gått och blivit utmanad av Anne
Utmaningen går ut på följande:
1. Länka till den som har utmanat dig.
2. Berätta sju sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i ditt inlägg. .
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.

1. Veckan som kommer är rääätt så viktig
2. Jag är nervös inför imorn
3. Jag önskar att jag var pro på piano, gura och sång
4. Jag skyller på alla andra att jag inte är nått av de ovan, inte att det är mitt eget fel
5. Imorn börjar mitt nya liv (igen ... ;))
6. Jag är beroende av skor typ, aka om jag är deppig kan jag bara köpa ett par skor så blir livet lite bättre ^^
7. Jag saknar min syster och min brorsa så jag vill döda nån, men min syster kommer på söööndag:D

äntligen söndag!

Den här helgen (aka tors-sön) har varit alldeles för lång! Men nu är det äntligen söndag, aka det är måndag imorn! :D (jag är inte hjärndöd ....) ^^
Igår var Kattis här, det var kul. Vi gjorde en fett bra film som jag lägger upp imorn/övermorn.. Sen så kollade vi på andra chansen och SHIIIT vad dåligt det är ... sooorligt.

Idag är det som sagt söndag och det enda jag har på schemat idag är de där härliga 30 minuterna på crosstrainern ... Sen ska jag göra allt jag kan för att dagen ska gå så fort som möjligt!!! Wiihii ..... För efter måndag är det tisdag, sen efter tisdag är det ONSDAG! :s höhö.

over and out.

hurtar 1 och 2.

Vi har äntligen köpt en sån där crosstrainer.
Igår körde jag på den 30 minuter och lyssnade på musik och idag 30 minuter och kollade på film (rättare sagt, första avsnittet av 90210) och jag försöker fortfarande bestämma vilket sätt jag gillar bäst.Filmen tror jag.
Crosstrainern är iaf fett jobbig men det är ju skönt efter .. när man vill spy :D ^^

Och bara för att jag är så duktig gjorde jag ett glas apelsinjuice till mej själv, att pressa apelsiner är iofs som ett träningspass i sej ;)

over and out.

hockey.

Idag var jag och tränade för första gången på 140 år, det var kul. Bara att jag är så äckligt trött att jag seriöst höll på att somna .. när jag åkte på skridskorna! Och så har jag typ glömmt bort hur man spelar hockey .. pinsamt. ^^
Nu har jag massa NO att göra, det är kul, jag hatar bajs.

over and out.

veckans utmaningar.

Okej, då börjar vi redan nu ladda inför denna veckas STORA utmaningar! Fett nervös är jag ;) Men förhoppningsvis leder det till nått vettigt så det är värt.

Nu är klockan en halvtimme för mycket så nu ska jag gå och lägga mej. Godnatt.

over and out.

dagens utmaningar.

Idag var det fint väder så vi åkte till stugan för att åka skridskor, aka långfärdisar. Det var fett kul, bara att jag hade slalompjäxor så det var lite stelt. Det var jobbigt också att det var feta snölagret på isen. Men man överlevde.
     
Fantastiska bilder, jag vet. Helt sjukt fint väder var det iaf.

Sen när vi kom hem tvingade pappa ner mej i tvättstugan för att hjälpa honom att tömma torktummlaren, och när jag håller att lägga ner all min tvätt i en korg slänger han ett par kalsonger på mej.
jag: det där är inte mina.
pappa: jo
jag: varför skulle jag ha ett par kalsonger?
pappa: det är bara du i som har medium
jag: men fortfarande, VARFÖR skulle jag ha ett par kalsonger, jag är tjej, trot eller ej.

pappa suckar och säger åt mej att slänga dem.

Hysteriskt kul.

Nu ska jag trixa lite med en väska som jag kanske ska ha som datorväska, hoppas det funkar annars blir det tråkigt.

over and out.

RSS 2.0