dagens shopping.


+


Idag har jag varit på secondhand butiken öppen hand. Jag åkte därifrån med allt det här (inte ljussaken och dukarna). Allt detta kostade sammanlagt 305 kronor och för det fick jag:
1 resväska/portfölj, 3 handväskor, 1 sjal, 1 halsband, 1 clipsörhängen, 1 borste, 1 förkläde, 1 kjol, 1 par byxor, 1 blus, tyg till en kjol och sushisaker.

Ja, vad finns det mer att säga än att jag ÄLSKAR secondhand.

dagens outfit.



Idag har jag på mej skor från dinsko, strumpbyxor från hm (?), kjol från gina tricot, ribbatlinne från pappas garderob, linne från hm, sjal från hm, brillor från kina.

rolig film.



HAHAHAHAHAHAHA ... KOOLLAA!! ROLLIDERS.

missing ipod.

Nyss insåg jag att mina ipod (mypod höhö) är borta! Jag har kollat i hela rummet men jag hittar det inte. Ingenstans i huset heller.
Katrin har nog tagit den, USA yeah right, hon sitter säkert hemma med min ipod som gollum med ringen i sagan om ringen.. höhö.

Nej men seriöst, fett jobigt att den är borta, jag har kämpat med att lägga in hela hp1 på datorn för jag skulle vandra och lyssna samtidigt -.- JOBBIDERS!

nya naglar.



Nu har jag målat nytt nagellack. Det är verkligen svårt att komma på motiv och att måla med vänster. Jag längtar tills jag blir bra på nagellackmålande osv. Då ni! ;)

dagens outfit.



Idag har jag på mej converse jag fått av moni, lackleggings från nånstans i sthlm, jeansskjorta fyndad i benis garderob, linne från gina tricot, väska från nånstans och leopardsjal från kina (äkta kvalité).

Grym mobil kamera kvalli. Orkade dock inte bajsa med min andra kamera.
Igår + imorse var Katrin här. Vi hyrde 1 000 000 000 filmer men hann bara kolla på en halv "/ Sen mådde hon dåligt och åkte hem, missade tyvärr favvo-bussen som går runt klockan 6.

dagens övningar.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Moni hade inte tillgång till internet så hon kunde inte föra över pengar så jag kan inte typ åka nånstans och införskaffa mej saker. Det är tråkigt. Men jag har tyyyp 700 spänn så jag skulle kunna åka nånstans i nyk. Det känns lite tråkigt att "shoppa" själv men vad ska man göra ^^

Jajaaa .. Det är tråkigt här iaf och Josef blåste nyss till skolan så han kommer om typ en timme och då har jag moppen. Det är kul.
Nu ska jag fundera mer över min dag och sen äga sönder.

jag vill ha igen.

Återigen vill jag ha:


'

jaha .. kanske inte de två sista. höhöhöh.
Mest av allt vill jag ha de där svarta. FEETT SNYGGA!

CHUCK BAAAASS!!!

(om du inte sett sista avsnittet av gossip girl season 2 böör du inte läsa mer om du inte vill få det förstört, aka om du vet vad jag hoppades på)

Jag kollade nyss på sista avsnittet av gossip girl. Jag är käääääääääääääääääääääär, i Chuckis ......... Egentligen är det jag som är Blairbajs. Gaaaaah vad bra det sluta. <3<3<3

Här kommer en bild special på the it boy (som jag brukar säga) och längst ner är en av hans bästa låtar med hans band. wiihi<3<3<3


(Chuck Bass spelas av Ed Westwick)

dagens outfit.



Idag har jag på mej converse, leggings från indiska, tyllkjol från hm, långt linne och vitt linne från topshop, halsband från gitter, hatt från Paris och klocka från Ur och Penn.

Mästerfotograf: Katrin

ps.

Kan någon svara på varför jag sitter här och är jättenervös?! VARFÖR?! ds.

söndag kväll.

Nu är jag hemma igen och har varit och veckohandlat (<3) och precis satt in gi-brödet i ugnen.. Jag orkar inte med (emd?) att vara hemmafru som 16-åring. Hm, jaa .. vi ser ju ;) Isak är hemma också och han åker imorn så det blir lyxing frulle (aka dagens frukost imorn. MHM!) Wellweeeell..

Btw så drömde jag här om dagen att Katrin var gravid. Sen nån dag senare (i drömmen alltså) var jag också gravid. Jag vet inte hur det gick till. Iaf så var vi där, lyckliga och gravida och när jag sedan vaknade tog det en stund innan jag fattade att det inte var verkligt. Haha.

Jag har btw ätit så mycket frukt under de två senaste veckorna att jag tror jag kommer få nån form av frukt-diabetes eller nått. Och när vi var på Ica för 100 dagar sen (aka typ i fredags) snabb läste jag en bok där de stod att man INTE skulle äta frukt, men i det vi håller på med är frukt asbra och man ska äta 500g (aka 564785434 g) om dagen. Det är en kluring alltså.

Ialafal (8) Jag har lärt mej spela Falling Slowly på gura, det är rolliders. Jag ska bli världsmästare på gitarr sådeså.

Jaja .. nu ska jag sitta och fundera på vad som händer imorn och stirra vidare på bröden som frodas i ugnen )( tjing.

23 maj.

Dagens mående: helt okej
Dagens låt: falling slowly
Dagens frisyr: inget fixat än så länge
Dagens klädsel: rosa strumpisar, svart kjol, regnbågströja
Dagens händelse: fota på baltic beasts match
Dagens planer: fota, knivsta
Dagens vill ha: okänt
Dagens saknad: oknät
Dagens fundering: vad som har hänt med min kjol
Dagens bästa: hemligt
Dagens behov: inget än så länge
Dagens köp: inget än så länge
Dagens mat:gi-gröt-frulle


brand new liebe.



Idag när vi kom hem (över fredag + lördag förmiddag) drog jag och Beni till Inter Sport rean. Jag hittade dessa två värdingar. För bara 250 spänn styck också. VÄÄRT!

Moni sa när jag visade tröjan:
"Det är mycket bättre om du hejar på Arsenal än Ryssland"
Vad hon menade med det, vet varken du eller jag ..

Imorn har Baltic Beasts match och sen åker vi tillbaka till Knivsta. Rolliders. Hoppas det är fint väder för jag ska fota igen.

Tyvärr så glömde Isak en Phish Food (Ben and Jerry's) i stugan, synd, verkligen, jätte synd. Jag ska alltså till stugan om .. sisådär .. två veckor och två dagar. MHMM!

idag.

Idag var Katrin här, vi kollade på två filmer, åt godis (till mitt försvar så trodde jag typ att vi inte skulle ses på över en månad), åt mat och spelade gura. Filmerna var okej, godiset var gott (katrin säger "äcklis" och mamma säger "onyttis" rollidersiga), maten var god och guran var vacker. Katrin ska skriva massa låttexter när hon är i usa och adebayor ( höhö :: ) och så ska hon lära sej spela valfritt instrumt så ska vi skriva maassamassa låtar! hoho.

Förut idag hade jag så ont i magen att jag inte orkade stå upp och mådde jätteille. Kan man få en socker-chock när man inte ätit socker (aka bara naturligt socker typ fruktsocker) på lite mer än en vecka?

Nu ska jag kolla på Rush Hour 2 och soova :) GODNALL.



BRA LÅT! (lät en aning bättre när jag och Kattis sjöng och spelade )( )

wanted.



Nyss kollade jag på denna film, aka Wanted. GALET BRA!
Huvudrollsinnehavaren, James McAvoy (aka han från en ung Jane Austen) är så sjukt bra! Och så påminner han massa om Shavi i filmen;) hihi.
Riktigt bra skådespelare är det med i den förövrigt; Angelina Jolie och Morgan Freeman t.ex.
Jag rekomenderar den gaaalet myyyycket!!! Sjukt coolt slut. KOLLAKOLLAKOLLA!!

min dröm.

Jag fortsätter Katrins trend och skriver om min konstiga dröm:

Det började med att typ en spåtant kom till vår skola och spådde oss. När hon kom till mej sa hon kanske tre ord på latin (minns ej vilka) och jag fatta såklart inte vad det betydde. Sen gjorde jag ett test nånstans om när jag skulle dö, och resultatet blev 12 maj 2009 (drömmen utspelade sej kanske 1 maj eller liknande). Då sa Frida (min gamla kompis) att det hon spådamen sagt på latin typ betydde "du kommer dö den 12 maj 2009". Och spådamen hade haft rätt på allting hon sagt innan så hon hade antagligenr rätt på den saken också.
Så jag sprang runt och hade panik, men ingen tog mej seriöst. Jag skulle dö om typ en vecka och jag försökte komma på hur jag kunde undvika det, utan större framgång.
Sen blev det 12 maj och då vaknade jag. Så jag vet ännu inte om jag kommer dö den 12 maj 2009. höhö.

fulaste saken jag sett.

Jag har absolut inget att skriva om. Min nagel har typ gått sönder mitt i så det gör ganska ont. Det är tråkigt.

Tänkte visa typ den fulaste saken jag sett i hela mitt liv:



Denna .. vas? fick pappa i gåva när han var i Kina nyss. Jag vet inte vad ni tycker, men jag hade blivit jätteglad.

Iaf så händer inte så mycket om dagarna nu för tiden, det är ganska skönt.
  Jag sitter här och funderar på vad jag ska göra nu när Katrin åker bort. Ingen större framgång har jag.

Idag när jag lagade middag skulle jag hacka lök, aka trycka på vår lökhackare. Helt plötsligt ser jag lite blod (blog i Hagfors) på bänken och ser att jag skurit mej på tre av fem fingrar på högerhanden. När hände det? Ingen vet! Det slutade aldrig blöda vad jag än försökte med. Inte ens när jag satte tejp jättehårt en bit ner på handen slutade blodflödet! Inga plåster hade vi heller. Jag lyckades få det att sluta när jag typ 100 år senare satt tejp på såren, argt. Smart.

rille effe emme festival.

Igår var vi på rixfm festival. Det var heeelt okej förutom alla cepeäckel som va dumma i huvudet .. Vi stannade inte kvar på allt heller, min rygg höll på att gå av "/ sorligt. ^^

Nu är det iaf lördag och om nån timme ska jag åka till tessin-fältet och leka fotograf när baltic beasts (josefs lag) spelar match. Det är jättekul att ta sportbilder så det blir rolliders. :)

Ikväll är det esc och mamma frågade imorse (aka tidigare) om jag ville vara med på en schlagerkväll där man måste ha NÅTT glittrigt (spelar ingen roll vad det är) på sej och vi ska fira med fruktsallad och nötter ;) mhmm! :: Förra året när vi hade nått sånt hade jag på med en skitful brun sjal bara för att - och moni hade inget glittrigt på sej -.- dåligt.

Nu ska jag börja göra mej klaaaar. Jag är galet trött. Skönt att det inte är skola på Måndag;) HIHIHI.

Hoppas alla får en roll- och cooliders dag )(

jag vill ha:

Det blir många "jag vill ha" inlägg nu för tiden. Meeen är man fattig, utan en pappa med minst en miljon på banken, så är man "/

Jag vill iaf ha:




Såå om du känner för att köpa nått åt mej, hör av dej! HIHIHIH.

dålig insiration utan fingeravtryck.

Nu sitter jag här och har börjat med London-filmen. Den kommer bli jättedålig för jag har INGEN inspiration och vet inte vad jag ska göra härnäst. Det är tråkigt.

Sen lite tidigare idag när jag lagade mat (feeett god middag var det idag) skulle jag ta ut en form från ugnen och lyckades bränna mej"/ Så jag kommer typ inte ha några fingeravtryck kvar :'( höhö. Jag ska bli tjuv )(

Iaf så är det rixFM festival imorn men vi kan typ inte åka dit för vi kommer inte hem på nått sätt så imorn händer inget och på lördag händer ALLT (aka baltic beasts spelar match, Arsenal spelar match OCH esc går av stapeln) -.-

Jag håller btw på att läsa "the it girl" serien, aka av författaren som skrivit gossip girl. Galet bra böcker, ytliga och härliga, precis i min smak ;) De rekommenderar jag *-)

Nu ska jag skära av mej mina lår för de gör så galet ont och sen fortsätta stirra. HM!

ilife '09.

För några veckor sen fick jag ilife '09 av mina föräldrar. Det är så galet bra! Seriöst, imove är mitt favvo programm och i '09 versionen kan man ha slowmotion + fastmotion (8-)) och massa teman på sina filmer.





Och i garageband '09 finns det massa lektioner, och T.O.M en stämmare till gitarren, det är inte alla datorer som har!



iweb är ett prgram där man kan göra egna hemsidor och sen lägga ut på internet, tyvärr kostar det. Men mab får typ 60 dagars gratis-tid först.



I iphoto har de gjort snygga menyer och lagt till typ en "ansikts"- och "plats"funktion. Jag har inte testat den än, men jag läste nånstans att de sammarbetar med facebook så man kan ladda upp bilder från iphoto så taggas de direkt. Det ska jag prova nån gång ;)



Jag är iaf jätte nöjd med ilife, det bästa är som sagt imovie. De har laggt till jättebra och smarta saker i alla programmen.

Jag älskar verkligen att ha Mac <3





arg som ett bi.

Nu är jag arg och irriterad, för jag har typ glömmt BÅDE min mobil och min kamera i Stigtomta -.- GAAAAAAH!
Jag behöööver de sakerna (iaf mobilen) NUUU! -.-

godnatt

gi-gg.

Nu har jag och mamma börjat med en "gi-månad". Hihi det äger sönder ;) Vi är nu inne på dag två. Jag bakade gi-bröd idag. Fett kul. Jag kan ju stolt meddela att jag idag har gjort min första soppa. Galet gott.
Jag har tom gjort en ny kategori. Rolliders.

Moni tycker jag ska kolla "Rent Hus" med henne .. jag vet inte om hon tycker att jag har stökigt.. "inspiration" .. yeahright.

"nu är det tyvärr reklampaus" säger moni missnöjt .. HM!

Efter det bra programmet ska jag träna, det är jobbigt ;)

videoblogg.


lista.


1. Ditt namn: Ester
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elda
3. Flicknamn: Ella
4. Pojknamn: Evert
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Emerald (grön)
7. Klädesplagg: Ensam strumpa
8. Mat: Enbärsgryta
9. Sak i badrummet: Energisnåla lampor
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: Ecstasy
12. Något man skriker: EEEW!
13. Film: Ebba och Didrik
14. Något man dricker: Eftermiddags te
15. Band: Elton John
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Enhagsvägen
18. Bil: Elbil
19. Sång: Enter sandman

Fett svårt..
Nu ska ja städa skåp.

inlines.

Idag åkte jag inlines till Katrin! Haha! Det var galet jobbigt och mina fötter dog, jag fick en blåsa i handen och 10 på fötterna och det gick saaaaakta! Men det var lite skönt efter;) 13,7 km var det (enligt eniros karttjänst), men enligt Katrins karttjänst var det 18 km. kluring.

Jag lyckades också införskaffa två tutningar, var det för att jag var så farligt snygg?


Välj själv.

Väl hemma hos Katrin duschade jag en sköön efterlängtad dusch. Sen satt vi mest och glodde på tv.

Jag tänkte på en sak under min långa resa, eftersom jag höll på att dö och ville stanna varje meter tänkte jag pusha mej och bah "jag stannar framme vid nästa busshållsplats-bänk". men tji fick jag! Det fanns seriöst inte EN ENDA bänk på hela vägen mellan typ Tåå och Stigtomta! ILLA! Medans det i stan finns bänkar överallt. Undra hur de tänker, eftersom man måste vänta längra på bussarna på landet .. Men alla på landet är väl hurtiga bondar så de tar hästkärran in till city. HM.

Kanske är det för min hurtighet idag, kanske är det för jag börjar bli sjuk eller kanske bara rent allmänt men jag mår riktigt illa! Har gjort det typ hela dagen. IRRITERANDE!

tacos.

Imorse ringde det från navet när jag låg och sov, så två sekunder innan jag svarade försökte jag göra lite snabba röst övningar för att inte låta som en död. Det gick inge vidare. Han som snacka undrade om jag var helt yrvaken så det var misslyckat! Aja.
Jag ska iaf dit på tidag (12 maj ::) klockan 10 och då får jag veta vad jag ska göra med mitt liv den kommande månaden.

Idag hade jag tänkt dra ut och fota, men enligt Katrins blogg är det kallt ute, jag ligger nämligen fortfarande i sängen eftersom vår städis är här. Vi ser ju ....

Det är verkligen tråkigt att inte ha nått att göra, hoppas för allt i världen att jag får en praktikplats för jag kommer aldirg klara av en heel månad tråk! dudududu.

Jag vill btw ha tacos .. Fett gott. Men min familj vill aldrig äta tacos med mej och imorn och övermorn kommer jag nog inte äta hemma så idag är sista dagen jag kan äta men jag orkar inte äta själv -.-
ajaaa ... jag hatar att inte ha nått att göra för då skriver jag så tråkiga inlägg (för ovanlighetens skull) ladaradidara.

Nu ska jag fortsätta stirra och drömma om tacos. tjingeling.

idiotvisum.

Nyss när vi var i köket berättade pappa att hans kollega ska ta med sej sin dotter till Kina nästa veckan och jag frågade varför han inte tod med mej eftersom jag ändå inte har nått att göra.
"Hade jag vetat om det tidigare hade du fått följa med, men nu hinner vi inte fixa visum"

Håååååååååååååååååååå -.- Om inte bajskina hade varit så bajsiga med att kräva visum hade jag kanske kunnat vara i Kina nästa vecka! :'(

Jag och Katrin var bra idag, vi åt kakor (det var inte det som var det bra) och sen tränade vi bort en varsin kaka (det var det bra)  .. Seriöst 7 minuter på cross-trainern för en sketen chokladballerina .. OVÄRT!

rolliders!



Hitler om ipred

bäver.

Igår var jag hemma hos Katrin, vi gick seriöst typ en mil. Fett kul! VI köpte en engångsgrill och grillade 500 korvar. Katrin var mästare på friluftsliv (vilket var en dold talang) och höll våran vänskapseld igång lääänge! :D

Så fick jag en present också, det var den finaste saken jag någonsin fått:

Tyvärr vet jag inte vad den heter än. men jag älskar den iaf! hihi.


Nu spelar Arsenal-United på tv6 (matcej börjar nog snart). Tyvärr är det champions league så Shavi får inte spela. Men meeen =) så det kollar jag på nu.

nytt humör.

Okej, nu börjar det komma. Lättnaden och glädjen. Det känns bra!

Jag ringde nyss min syster och berättade nyheten så att hon inte skulle känna sej bortglömd och borttappad och då sjönk det väl in eller nått. Jag ser fram emot nästa termin iaf, och det är ju ett bra tecken.

Jag undrar vad jag ska göra med mitt liv nu, hoppas jag kan praoa som Rebeccas assistent. Höhö…

Nu måste jag verkligen gå på toa innan jag kissar på mej, hihi. tjing.

jaha?

Nu är det officiellt (om jag kommer in alltså) att jag ska gå om ettan. Det känns segt men ändå bra. Jag ska gå mediekommunikation aka samhäll-media, och jag tror jag kommer trivas bra på programmet. Men att gå om ettan tycker jag känns som ett slöseri på ett helt år! Inte för att året som har gått har varit dåligt (eller alltså .. ja) men det har fortfarande gått ett HELT år. Det känns så segt. Men men. Imorn ska jag prata med skolan och så ..

Det är så irriterande för när jag bytte till Gripen från saltis var jag som glad och lättad, typ som att en tyngd var lättad eller nått .. men nu känns det bara ÄNNU tyngre .. jag är inte ens glad. Jag kanske bara har kalla fötter eller nått men det känns konstigt. Men åandrasidan vet jag att jag natur inte är min grej så det blir nog bra sen ..

Jag kan iaf skryta med att säga att det inte är alla som kommer ha börjat ettan tre gånger under loppet av ett år. Höhö. Om det nu är nått att hänga i granen ;) Jaja. Jag ser iaf mej själv som en samhäll-media person än som en natur person. HM. Det blir nog bra. Jag kan ju också skryta med att jag nog inte kommer behöva plugga mer innan sommarn. Det är ju skönt. :)

Nu ska jag filosofera vidare på livet (aka kolla på sagan om de två tornen) och sen ska jag gå på toa .. men jag orkar inte.

tvivel.

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as *
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...

video.



Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag har officiellt den ROLIGASTE kanalen på hela youtube! 8-)

Nu är jag iaf hemma och jag vet inte vad jag ska göra. Sagan om de två tornen cd:n är borta -.- Cepe ipred lag alltså ... -.- dåligt!

Imorn är det måndag och det betyder att det är skola, det är lite sisådär 8-) Var utanför Centralen idag och lämna av beni, hmmm .. jag saknar det! Wellwell .. "/

Nu ska jag fundera på aktiviteter för resterande dagen. tjingeling.

tröjor.

Tröjor jag vill ha:





Tröja som jag ska köpa till Katrin:


imovie '09.



HAHA .. Sen när lärde jag mej ryska? )( hiihi, fett roliga grejer kan man göra. Jag längtar tills jag ska göra nästa film och tills vi kommer hem och jag lägger in Londonpusset på datisen =)

walpurgus night.

Igår var jag med KittyKatt. Jag åkte hem till henne efter skolan och så gjorde vi typ inget *-) Vi lekte ute, aka jag visade mina mad-skillz på att rockringa på fötterna med en stor frisbeeeee, jag ägde. Sen satt vi typ i 387 år och pratade om livet och jag uppdaterade henne vad hon missat i skolan.
Sen vare dax att dra till majbrasan i Stigtomta..där var det drag. Typ 3753 småbarn och världens roligaste hinderbana som jag INTE fick gå igenom för jag hade inte råd "/ Brasan var stor och crazy 8-)
Efter det vissade Katrin där de springer i skogen. Sen drog vi hem till crazymcmoon och kollade på Twilight. Jag har kollat på den liiiite för många gånger tror jag ;) booken är så galet mycket bättre.

Jag längtar tills om några månader då jag och KittyKatt antingen ska åka till USA eller Belgien och plugga, vi vet bara inte vart än!

VS.


Nu ska vi snart åka till schtorschtuga så det är dax att göra sej klar tyyp.. Jag ska bara sova hela dagarna och sitta och stirra på datorn. Hoppas det är fint väder.

KATRIN: KOM IHÅG DIN LÄÄÄXA!! )(

RSS 2.0