Två söta tjejer. Nu ska vi följa Applismarphones resa genom livet, och det tycker vi är kul. Med kärlek. Hejdå!

rubrik.

Jag älskar att just den veckan som jag ser ut som en överkörd katt och inte riktigt vill att nån i hela världen ska se mej, så är det 500 byggsnubbar som glider omkring i huset. Perfect timing!

två saker som skulle förgylla min dag:

1.


2.

onödig information.

Jag är äntligen hemma igen. Allt har gått bra. Jag har aldrig varit mer ofräsch och ful i hela mitt liv.......... Idag drog en doktor ut två 100 mils långa gasbindor som de tyckte var lämpligt att pula in i näsan efter operationen. Det kan seriöst vara det värsta jag har gjort i hela mitt liv.

Hur som helst, mamma har masstagit bilder på mej hela tiden vi har varit där... så jag kanske lägger ut nån... Men troligtvis inte.... Som sagt... För snygg. Jaja, vi ser ju.

På fredag ska vi tillbaka dit igen för att ta bort stygnen och plastskivorna (japp, ni läste rätt, jag har plastskivor i min näsa..). På fredag är det valborgsmässoafton och hela Uppsala kommer vara på stan, aka jättesvårt att komma fram. Kul.

PS. KATRIN! I Uppsala fanns det typ ett café som hette JEDE! fniSS DS.

ttly ttyl.

Nu går bilen mot Knivsta.... Håll alla tummer ni har, vet om och någonsin har sett att jag får opereras imorn.

På återhörande mina kära bloggläsare. Peace.

det är så vi gör det här i oppeby.


ur naturvårdssynpunkt är det faktiskt viktigt att våtmarker bevaras. så det så.


Nu sitter jag här i vardagsrummet och pratar NO högt för mej själv. Det är prov imorn för alla som ska åka till Akademiskasjukhuset (även kallat Ackis/Sjukan av mamma) i Uppsala på onsdag och sen opereras på torsdag, dvs. mej.

the countdowns 2.0.


är detta en kortfilm eller en kortfilm? hö.


nu finns Razborka Kidz äntligen på youtube!Jag och Katrin har gjort en Youtube-kanal som du ju bör spana in....

Och ja, Razborka Kidz är ett superseriöst namn. Eller är det deeet?!

:)Glad konversation såhär på nattkvisten. Hejdå.

pretty, pretty please, kill me.

Det är ganska svårt att orka leva när varje andetag känns som att nån slår mej hårt i mitten av bröstkorgen. Saken blir inte bättre av att internet knappt funkar och jag sitter har gråtfärdig av irritation. Snälla döda mej bara här och nu.

Två värda lastbilar, två ascoola tjejer och fyra iphone-kamera klick. Kan det bli annat än succé?


nu sitter jag hos Stig Tomta i Stigtomta och leker.
det är vi som är kidz, razborka kidz.

I brist på annat (läs: i ett desperat försök att sysselsätta mej så jag inte behöver städa) kollade jag min och Katrins gamla konversationer på våra väggar (loggar) på facebook. Tänkte dela med mej av några godbitar... Varning för jättetråkiga interskämt och helt ologiska saker som inte ens jag fattar. Enjoy.


last bs of the day, please.

Min pappa är så konstig. Vi åkte från Luleå en dag tidigare, dvs idag, för att han ska upp tidigt imorn för att gå på nått "asviktigt" möte. När vi äntligen kommer fram till Oppeby och har bärt in alla grejer (tog typ 15 år) så går jag in i köket för att släcka lampan för att sedan slänga mej i sängen och sova i 37 timmar, minst. Då ser jag att kaffebryggaren är igång... pappa ska tydligen dricka en dubbel espresso och bada lite badkar såhär innan han ska sova. En sak: ?. Bra uppladdning för att sova när man ska upp tidigt. Hm, konstig familj.

Godnatt.

i got my head among the clouds and i will never be free.


try to stay awake and remember my name, but.

Borsta mina tänder, byt mina kläder, tvätta mitt ansikte, bär mej till sängen, bädda ner mej, släck lampan, stäng dörren och jag lovar att jag kommer älska dej för all framtid.

RSS 2.0