oj, jättegod "glass", verkligen.



Jag fick en såndär isglass-görare i min Happy Meal idag! Jag tänkte därför att jag skulle göra en isglass .. med vatten (i brist på annat). Den va skitäcklig. Men den blev iaf fin. :)

ny mobil som ny.

Min mobil har nyss varit på boot camp hos iphone experten Josef. Det är så värt med brorsor som kan allt. ;)

Jag längtar tills vi åker till Göteborg för där finns det tydligen 3g turbo så internet kommer vara jättesnabbt (inte för att jag kommer spendera sååå himla mycket tid på internet på mobilen där .. men det är ju bra att det är snabbt). ^^

Jag börjar bli hungrig och mamma och pappa kommer aldrig hem ifrån sin lilla tur till Strängnäs för att kolla på båtar (n).

misslyckades jag?

Av någon anledning är det jag som har utsetts till trädgårdsmästaren i familjen? Varför kan man fråga sej eftersom allt som har med gräs, blommor och bär att göra gör mej så uttråkad att jag lämnar arbetet och går där ifrån. Jag har en misstanke att det kan bero på följande anledningar:
1. När vi var nyinflyttade i Nyköping och vi hade jordgubbar på vår tomt var det nytt och coolt och jag var ung och dum och ville tjäna pengar, så jag jobbade i trädgården i två sommrar var (med 12,50 kronor i timmen - bra lön). Sen hur bra jag arbetade kan dissukteras.
2. Jag är tjej och jag är den i familjen som gillar att sy, laga mat och baka. Min familj kanske utgick ifrån att jag var mest farmor/mormor-ig av mej.
3. Jag är yngst.



Vad detta på bilden är kanske ni undrar ... Om ni tror att jag har gått ut och fotat en random åker - tror ni fel. Jag kan med stolthet i rösten berätta att detta är jordgubbslandet har i stugan. Vad som har hänt med det, det vet varken du eller jag..

stugan.

Tydligen skulle vi åka till familjens stuga idag, den ligger bara en timme hemifrån så det är ju inget större projekt.

Idag har jag varit sådär trött som man blir när man är uppe förtidigt. Förut när jag gick på skola i stockholm och gick upp klockan fem varje morgon var jag så här trött konstant ett halv år typ. Det började verkligen märkas på min svenska att jag var trött - den blev sämre och sämre. Grammatik fel och ordföljdsfel och ordvalsfel. Många skratt ledde det till iaf ^^

Jag vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda, antagligen samma som alltid (både i stugan och hemma), dvs: film, dator, ljudbok och slappande. Sweet ;)



michael jackson (lite efter resten av världen).



Michael Jackson är ingen snubbe som jag någonsin, om jag ska vara ärlig, har brytt mej om. Absoult är det jättetråkigt att han har dött och det är verkligen en förlust för hela världen, men jag har aldrig lyssnat på hans musik eller vetat vad han gör (förutom allt det där med barnblablabla). Och om jag ska vara riktigt ärlig har jag aldrig insett hur stor han verkligen var! Men igår när jag kollade på dehär klippet insåg jag det .. Det är HELT sjukt! Hans låtar är ju verkligen bra, speciellt den på klippet: Man In the Mirror. Han gör så coola ljud hela tiden ;)

Det finns ju många runt om i världen som tror att han fortfarande lever, typ att han har fejkat sin död av olika själ.



Vad tror ni? Jag hoppas iaf att det är sant att han fejkade sin död ;)
Men om han nu är död, låt mej säga det resten av världen redan har sagt. Vila i frid.

woho iphone 3gs!



När vi var utanför Telia idag klockan 06.57 hade jag väntat mej maaaassa folk, men där var vi och 6 andra typ.
Det var en himla tur att vi beställt i förväg för redan efter typ iphone-köpare nummer 5 var den svarta 32gb slut. Jag tror att det kommer ta ett tag för mej att vänja mej med att detta faktiskt är min telefon och inte Katrin eller Josefs ;)

godnatt.

Nu ska jag absoult gå och lägga mej för imorn blir det tidig uppstigning. 06.15 står klockan på "/ ajajaja... Anledning är att vi ska åka till Telia butiken och hämta ut min och Isaks (min brors) nya iphoner (3gs) :D:D
Först så skulle Isak och Mamma komma hem imorn förmiddag för de kommer från stugan, men de kom hem ikväll ändå för att Isak verkligen ville vara klockan 7 på Telia. De ska tom bjuda på frukost ;)

Jaja .. Så, som jag sa till Katrin innan vi skiljdes åt idag; passa på att njuta riktigt nu, för änsålänge har inte jag heller kompass på min mobil ;) höhö.

Godnatt.

låtar jag vill ska dunka på väg till göteborg.


Don't Stop Me Now - Queen


Mustapha - Queen


Bicykle Race - Queen


Who's Got a Match - Biffy Clyro


I don't Care - Fall Out Boy


Let's Start a Band - Amy McDonald


You Spin Me Around - Dope


Dead! - My Chemical Romans


Paper Planes - M.I.A


Geek In The Pink - Jason Mraz


Let Me Sign - Robert Pattinson


Spöket - Lars Winnerbäck


Boy Don't Smoke - The Filthy Youth

Det är de här låtarna jag vill ska vara med på spellistan som Katrin ska göra till våran roadtrip till Göteborg! Ett härligt urval av musiken jag lyssnar på. Katrin och hennes mamma Anne ska nu fullända listan till perfektion.

för evigt (ever after).



Just nu håller jag på att kolla på filmen för evigt, den som skulle ha gått på TV typ i förrgår. Den är bra tycker jag. Jag vet iaf en sak med mitt liv, och det är att jag inte vill bli tjänsterflicka eller prinsessa. Skulle inte palla trycket. 

failad tur till trosa.

Vi kom faktiskt på nått att göra till slut, trot eller ej. Eller för att vara ärlig var det väl mer så att Katrin ringde hennes mamma och frågade och de skulle på auktion i Trosa. Toppen tänkte jag som aldrig förut vart på auktion.
Så vi ,ett ont anande gäng, drog till Trosa och vandrade runt i centrum, åt pizza (typ) och gick lite mer, bara för att sen när vi gick till auktionsplatsen få reda på att den var igår. Feltryck i tidningen .... TRÅKIGT!


Jag leker på nått ställe i fina lilla Trosa.

En klassiker!

Så ledsna blev vi när auktionen var igår "/ Jag skulle se ledsen men lyckades bara få till en uppstoppad pose.


dagens outfit.




Photo booth är så bra ... ^^

förmiddagsstund har guld i mun.

Idag vaknade vi klockan 12 och ända sedan dess har vi funderat på vad 17 vi ska göra! Vi har tom kollat i tidningen på aktiviteter som händer. Och tro mej - vi hitta inte ett skit. Flytta aldrig till Nyköping om du vill ha ett fartfyllt liv .... ^^

För tillfället duschar Katrin håret och efter det ska vi nog äta typ brunch.



Den där bävern fick jag av Katrin nångång och inget illa menat Katrin, men det är nog den fulaste saken jag sett....... Jag fattar inte vem som kommer på idén att göra ett bävergosedjur (gossedjur säger jag?).. Finns iaf på IKEA (y).

nattmänniska.

Nu sitter jag här, trött som skam och får inte gå och lägga mej. Inte för att jag är rädd för Katrin, men vem vet, hon kanske börjar gråta.. Höhö...



Ungefär så känner jag över mitt hår just nu.

mina nya skor.



De ser jättefula ut på den här bilden, men de är snyggare på, till och med Katrin intygar det - och hon kan ju sitt skit.

mot stan.

Ska träffa Katrin på stan snart. =) Kuliders. Håll tummarna för att gina tricot har kvar jeans-leggings-rean. Mina favvosar pajjade ju för några veckor sen :'(



Har på mej min pussjacka från riga idag, konstigt ljus på bilden .... ^^

Woopsi nu är det brottom, örnen har lämnat sitt bo (kodnamn för Katrin har åkt).

slap chop rap.

Mycket inlägg vid brist på aktiviteter.
 

coolt namn och driving lessons.

När jag ändå är inne på vad jag verkligen vill kan jag passa på att kasta in mitt drööööm efternamn:
 

 
Namnet hittade jag i filmen "Driving lessons" med Rupert Grint som jag har sett denna morgon. En helt okej och mysig film. Jag gillar den nivån. Rupert var en snubbe som var typ 17 och ett halvt som skulle lära sej köra och blablablabla, sen började han jobba hos en gammal tant som var skum och så. Ja .. Kan inte riktigt förklara, ni får helt enkelt se den ;)



Igår på fotbollen var det en i Bissarna som hette Rocky Bomba, de skulle också vara okej.


min dröm hårfärg.



Om jag ändå hade rupert grints röda naturliga hår, grymt snyggt tycker jag.

kuddar jag vill ha.



Den där röda kudden är så sjukt snygg, jag skulle inte tacka nej till nån av dem iofs.

fotboll.



Idag var dagens aktivitet fotboll på rosvalla. Bissarna ägde sönder hela matchen med de andra vann "/
Bakom oss satt en medelålders gubbe och pratade med allt och alla. Jag gillar faktiskt sånna, det är så härligt med folk som är sociala (även fast jag sitter nervöst och hoppas att de inte pratar med mej^^).

Sen var det plattan i mattan hem för att vi skulle kolla på Förevigt på tv3, men självklart är det fel och det är cinderella story som visas. Visst att den är bra, men jag har sett den typ 600 gånger redan. Dåligt iaf.

100 år senare.

Det är ju egentligen inte mer än logiskt att det tar lång tid att åka genom hela sverige, men denna gång är helt gaaalen. Vi har åkt i 100 år men har bara kommit till fjäll räven outleten ......... aka typ 1 meter.

Vi stannade i Umeå och åt japansk mat, snubben som ägde indiska i nyköping (restaurangen) ägde tydligen den restaurangen nu för tiden. Litet land.

Jag har velat ha ett par skor från skopunkten sen vi var i norrköping för nån vecka sen, skulle köpa dem då men då hann de stänga innan jag gick tillbaka dit, och så såg jag att det fanns en skopunkten i umeå och skorna fanns där - men sjääälvklart inte i min storlek ..... -.-.-.-.-

Nu ska jag stirra vidare. Hörs när jag kommer hem (om vi någonsin gör det, och för tillfället ser inte det så lovande ut).

dilemma i vardagen.

Nu sitter jag här ensam i soffan, Magda och Rebecca kröp nyss till kojs (va?) och lämnar mej åt mitt öde att sova i soffan ...

Jag har ett dilemma som är så intressant att det är värt att skrivas ner;
Jag är FÖRBENAT kissnödig MEN jag har precis fixat nytt nagellack (aka för ett litet tag sen) och jag vill inte paja det ...... Hur gör jag lixom? Chansar och håller tummarna att inte kissa på mej i sömnen eller riskerar att paja nagellacket ...........

Imorn åker vi iaf hem, det är skönt att komma hem (jag menar, jag behöver verkligen spendera tid hemma 8---) ) men samtidigt tråkigt att komma hem. Logiskt. 

Det är så mycket jag vill köpa! Jag vill åka till Stockholm och kolla in American ap .. nått .. och massa - men för vilka pengar? + att vi drar till göteborg om typ 1,5 vecka (wiho:D) (en komma fem vecka, va?) och där vill jag ju också ha peningar .. + att jag redan är skyldig mamma och pappa 1000 spänn för mobilen (+ 1600 för den gamla .... ) Om jag satsar på att bli rik imorn så blir det bra =)

Påtal om att bli rik (?) så snackade mamma med de från ackis (töntigt smeknamn vl) här om dagen och de har ju "blivit lite uppskjutningar i operationsschemat" men jag skulle iaf få operera mej under hösten (näs och läpp) och sen ska jag dit igen i januari för att disskutera kommande operationer (aka typ käk och skit). Om jag förstod mamma rätt, dvs.

Förrvirrat inlägg från en extremt kissnödig tjej på 16 och ett halvt (16,5) jordsnurr.

Godnatt.

PS. Jag pallar inte längre, nu går jag på toa, fyi lixom. DS.

mypod.

Amy McDonald - Let's start a band:


Taylor Swift - Love story:


Queen - Don't stop me now:


Queen - Mustapha:


Fall Out Boy - I don't care:


Nine Inch Nails - Everyday is exactly the same

ny typ assnygg design.

Himla snygg design, tack så mycket =)


pinsam.



Asså grejen är den att jag fattar att man blir glad om man får träffa sin idol och så .. men jag tycker så synd om den här tjejen för hon är så pinsam. Konstigt att man har "fnitter"-fördommar om japaner. Jaja .. hon är söt men ändå .. pinsam.

luleå.

Igår var det konsert i Sangis, släkten Nilsson (osv, aka min släkt på pappas sida) ägde sönder på cirka 24 stämmor och massa. Helt sjukt bra var det. Jag undrar varför jag inte ärvt en enda utav de bra generna? Dåligt..

Sangis är iaf ett ganska härligt ställe, därifrån kommer min farfar, morfar OCH mormor. Min farmor kommer från en annan by typ 1 timme därifrån. FIY lixom ^^

Nu ska vi kolla vidare på sing a long, rolliders.


ö-vik och scandic, en tradition.

Här sitter vi, tre trallande syskon (fjärde töntar sej nån annanstans), med varsin laptop (Isak har två) i famnen. Jag och Rebecca kom nyss in från att ha suttit på en bänk utanför hotellet i 340 år och stirrat ... Det är så himla tråkigt att sitta på det här äckliga rummet och stirra, jag är så hiimla rastlös.
Den enda som inte spöar ner sej själv av uttråkig-het (?) är Isak som sitter och spelar Grandia eller nått och klagar över att hans arm är i vägen. "Såga av den då" sa Rebecca och jag skrattade högt. Typ det roligaste som hänt ikväll... Ni förstår nivån.

Jag var med Katrin iförrgår/igår och vi kollade på Saw 3, så gaaalet äcklig -.- Jag har typ haft ont i knät hela dagen bara för jag tror att nån håller på att skruva sönder det. Eeeeeeeeeeeeeeeewaaaa.....

Nu ska jag skratta mer åt Rebecca när hon gör idiotiska drag på tetris. Jag menar, jag är ju en sån stjärna själv. =)

telia.

När moni väl drar kortet är det svårt att sätta stopp på henne, det märkte vi idag efter våran typ 2 timmar långa visiten på telia. Bara tre mobiler rikare och x antal tusen fattigare var vi när vi lämnade butiken. 2 nya iphones och en sony ericsson blev det. Sweet.

Efter det besöket var alla i familjen så hungriga att vi dog typ så vi skulle äta, och jag kan inte annat än att säga var ifrån jag har fått mitt kan-inte-välja-stil. SHIIIIT! Efter sisådär 325 timmar kom vi tillslut överrens om att äta på nyköpings förmodligen äckligaste ställe.

Nu ska jag fortsätta städningen -.- Tråkigt. HP6 är snart slut också..bara en bok kvar då......

städdag typ.

Idag blir det näästan favorit i repris från förra året med "gemensam" städdag.



Kommer dock inte kunna följa hela listan till punkt och pricko (?) eftersom jag ska till stan mitt i typ. Förhoppningsvis kommer jag typ inte skära av mej fingret denna gång som jag gjorde förra året.

Nu ska jag börja, döda-mej-långsamt-tack.

cool shipp.



Igår när jag såg detta innan jag skulle sova dog jag typ avskratt, likadant tidigare idag. Nu skrattar jag bara inombords. KOLLA!!!

dagens outfit.




norrköping.

Idag har mini-familjen, aka familjen utan is och jos, varit i norrköping. Vi åkte aldrig in till stan utan var bara på igel-nått. Jag hitta ett par skor från skopunkten som jag ska köpa, de hade stängt när jag gick tillbaka och så fick jag en ny favvo-tröja (eftersom jag pajja den första med ketchup "/)
Sallad åt vi också och det var den snålaste skiten jag varit med om ... jag ville ha paprika som ett tillbehör och jag fick hela tre paprikaskivor, jättegereröst, verkligen.

Rebecca fick en ny "blogg"-dator idag, mamma föll inte för min "mamma, ska vi köpa en varsinn blogg-dator med mobiltbredband så jag blev utan "/

Nu ska jag lyssna vidare på Harry Potter 6 och spela tetris på fejjan, aka det enda jag gör nu förtiden, love it.

dagens outfit.



Bara för att våran brevlåda är snyggare än eran ....

rebecca, 21 år.

Rebbecca sitter bredvid mej i soffan med överkammat hår och skriker "VA? JAG HÖR INTE VAD DU SÄGER!" ...

hamnen.

Idag har vi städat garaget, det tog seriöst 100 år och vi har så HIMLA mycket skitgrejer.. Dåligt.

Vi har iaf bokat bord på hamnmagazinet klockan 19, roligtroligt. Om jag känner min familj rätt kommer vi komma bara .. 15 år försent, nån ska på toa, nån ska duscha, nån ska måla naglarna osv. För att vara ärlig brukar det faktiskt vara jag som står för många av nämna punkter. Jajaaa ..

Nu ska jag måla naglarna 8--) hejhopp.

polarexpressen.



Idag kollade jag, Isak och Isaks kompis på polarexpressen med 3D-brillor.
Isaks kompis citat "1 och en halv timme av mitt liv som jag aldrig någonsin kommer få tillbaka" satt fint.

Typ det enda positiva jag har att säga om filmer är att man var farligt snygg i 3Dbrillorna. Och så var 3D:n kanske cool ibland, när den inte faila totalt.

dagens outfit.


Jätteful bild toppad med svarta converse.

bilder från helgen.

Bättre sent än aldrig som jag så klokt brukar säga:


Presenten till mormor:

Jag och mina bff:s:

Nästa alla kusiner på mammas sida:

två senaste.


dagens outfit.


garagerensning och kosamling.

Av nån anledning säger min pappa att jag har mest saker i hela familjen, jag vet verkligen inte vad han menar med det ...

På bilden ser ni ett smakprov av jag hade stående i garaget. 


Katrins drömtröja som jag skulle ge till henne om den inte var i storkel 122 typ..


Min stolthet:


Nästan hela samlingen:


Två av favoriterna, läggmärke till ko-goggosarna:



note till kat.

Dear Katrine, please hör av dej till mej på diverse sätt när du ser detta. Vi behöver snacka om sök. och diverse skit.

Nu är vi i stugan, ska hem imorn förmiddag. Dagen idag var trevlig, gullig släkt. Nu ska jag kolla på film. Roligt inlägg. Jag gillar korta meningar. Hejdå.

knivsta.

Nu sitter jag här hos min moster och morbror efter att ha varit och grillat med kusiner osv.

VERKLIGEN synd att de har en massagestol .. sömn är överskattat!

måla och mormor.

Idag ska jag och Josef ta tåget till Läggesta där beni hämtar upp oss för att vi ska till Knivsta och måla mormor och morfars hus. Mormor fyller 70 imorn. Aka imorn är det släktkalas. :)

Jag har inte den blekaste om vad jag ska ha på mej imorn ........ "du ska kunna spela brännboll i kläderna" säger mamma och sen 2 sek senare säger Rebecca att hon ska ha klänning. HMMM ........

Nu ska jag packa klart och sen stirra nån timme sen ååker vi.

hemma och död.

Vi överlevde resan hem iaf .. himla tur. Jag fryser så sjukt mycket nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men en kopp vaaarmt kaffe och en dusch på detta kommer sitta fint.

Nu ska jag försöka att återigen få tillbaka känseln i min kropp. Hej så länge.

kul väder.

Idag ska vi åka hem efter att ha varit här sen i måndags :) Det har varit riktigt skoj! Vi är verkligen musikaliska ........ ^^

Kollar ut genom fönstret och blir verkligen lycklig när jag ser att det spöregnar och blåser jättemycket. Kul 3 timmars resa hem, verkligen. Om jag dör på vägen - så var det kul att lära känna er.

riga.

Nu sitter vi aterigen och laddar upp batterierna med kaffe och internet pa internetacafet.
Idag var vi pa "rigas storsta kopcentrum". Saaaaaaa stort var det kanske inte, men det kanske blir gigantsikt, vem vet. Pa vagen hem (vi lyxade till det med taxi) berattade taxi chaufforen att typ 60% av invanarna ar ryssar, aka ALLT star pa ryska (pa lattiska ocksa) och alla snackar typ ryska hela tiden och massa.
Det som ocksa ar bra med detta land ar att nagellack+nagellacksgrejer ar sa sjukt billiga. Ett nagellack kostar typ alltid under en latt, aka alltid under 16 spann. Harligt. Nar jag blir vuxen ska jag ta med Katrin hit sa ska vi snacka ryska med alla och kopa diverse nagellack och tillbehor for 10000 =)

Bilder fran igar:




Bilder fran idag:


(Mina nya brillor)

Dagens och gardagens outfit.



Leo-tema.



Mammas och Rebeccas naglar, jag gjorde nya pa mej ocksa men de blev sa fula sa det ar skammligt.

riga.

Nu sitter vi aterigen pa internet cafet. Vi har gatt heeeeeeeeeeeeela dagen sa alla tre har jatteont i fotterna (n)
Idag gick vi till en marknad, tydligen en som ar kand. FETT KUL! Kopte typ 7 nya nagellack eller natt. Kosta mellan 0.35-0.80 lettiska pengar (en latt = ca 16 sek.)

Ikvall blir det troligtvis middag pa TGI friday och imorgon ar det den sista "shopping"-dagen. Mina pengar borjar aterigen ta slut, jag ar dalig pa att inte shoppa upp alla mina tillgangar.

Nu ska jag sitta vidare har medans jag hor den vackra indian musiken fran fonstret, kanns som att jag ar i sthlm.

dagens outfit (och shopping).




Kan med stolthet meddela att jag efter forsta dagens har shoppat slut aaalla mina pengar jag fick av moni.. Men vad ska man gora? Nu blir det till att anvanda mina egna pengar jag tjanat helt sjalv nar jag slet som ett djur i koket under gi-manaden.

riga.



Lite bilder fran igar och idag. Om du vill lasa i ord titta in hos http://bega.blogg.se/.

Nu sitter vi pa ett internet cafe och jag kommer hela tiden at en knapp sa att tangentbordet blir pa ryska.

riga.

Nu sitter vi i hotell-lobbyn i Riga. Verkligen aaasbra att det stod att det fanns wireless men sen fanns det inte (n)
Och nar vi skulle checka in hade varat rum typ blivit avbokat eller natt spannande ... Ingen vet vad som har hant. Men vi fick iaf feta rummet asbilligt. VART!

Nyss var vi och at pa en lettisk resturang, schuuuckt billigt.

Eftersom det som sagt inte finns wireless kan varken jag eller coolBega ladda upp bilder. Trakigt.

Nu ska jag kolla fejjan och sen ska vi till rummet och sova.

godnatt.

nu åker vi.



Nu är allt färdigpackat efter ett evigt trixande med vikt och skit. Det slutade med att vi får låna Isaks mini dator, himla schysst )(. Nu är det brådis!!




RSS 2.0