påsklov.

Påsklov måste vara en av de bästa uppfinnigarna någonsin. Jag gör absoult ingenting vettigt men det gör liksom ingenting. (Bortsett från, självklart, PA-rapporten, som ska vara klar snart och vi inte ens nästan är klara. Men som mitt nya favoritmotto lyder: You win some - you lose some).

Josef tog sitt pick och pack och flyttade till Irland (läs: Irrland, inte Iirland som mamma säger) imorse. Okej?... Så jag är numera familjen Nilssons enda hemmaboende barn..... Återigen; win - lose-du vet.
Nu ska jag fortsätta med min jag-gör-absolut-inget-av-vikt-och-det-är-så-himla-värt-stil för imorgon drar jag, Rebecca och mamma på spa. Ah, det är sant. Rebecca slutar röka och jag får åka på spa. Ibland är det inte en win - lose-sitatuion utan rent av en win - win-situation!
Herrå!

Kan btw i en form av P.S. berätta en anekdot från min barndom. När jag spelade innebandy "kallades" jag för easter (inte säker på av vem - kan ha varit bara av mig själv). Så därför gillar jag påsken! Mitt namn står överallt och jag är så himla glad hela tiden. He. He. He.

RSS 2.0