tisdag.

Idag måste jag typ följa med tönt-Rebecca (ja, du lästa rätt Rebeca) till tönt-soptippen och tönta mej, eller vi ser ju om jag drar dit, kanske har nått annat hiiiiiimlaaa viktigt för mej.
Sen vet jag inte riktigt vad som händer.

Annars mår jag allmänt dåligt, livet tappade sitt flyt nån gång igår kväll.

Nu ska jag göra nått, vet inte vad. Behöver nått bra.

nya naglar igen.

Nu har jag fixat om mina naglar, det är kul tycker jag. Det är så himla svårt att göra med vänster "/


(det är nått laff med bilden så prickarna ser färgglada ut, de är svart/vita ;) )

död åt min rygg och inteligens.

Nu är jag hemma igen efter att ha tagit mitt nästa steg mot mitt vuxna liv ;)

Vägen till VHD var det största skämtet jag någonsin vart med om.. Jag åkte HELT fel två gånger. 2 och en halv timme virrade jag runt innan jag ÄNTLIGEN kom fram. VILKET SKÄMT! Till på köpet har jag fått en rygg som gör så ont att jag typ spyr.
På resan hem körde jag typ helt rakt, svängde kanske 3 gånger innan Nyk, tog en timme! Vad tusan sysslade jag med på vägen dit?!?!?!?!?!?!?! Jag fattar inte. Tanken håller på att ta slut också. HM!

Ville träffa Katrin ikväll också eftersom hon vart borta en månad med det sket sej nog också tack vare min bortvirrning, kul, då blir det typ en månad till då vi inte ses.

Jag är hungrig så nu ska jag kolla om vi har nått att äta sedan skära av mej ryggen.

hemma.

Nu är vi hemma i Oppeby igen, det är alltid kul.

Fick nyss intagningsbesked från komunen och jag kan med glädje meddela att jag blivit antagen till SP-Media. Jag längtar tills skolan börjar (jag är inte hjärndöd).

Under de två kommande veckor händer det mycket:
Måndag: Jag har druckit kaffe i en vecka
Katrin kommer tillbaka till Sverige
Jag ska till Vagnhärad
Tisdag: Jobb och packning
Onsdag - Söndag: RIGA BABY
Måndag - Torsdag: Moppesemester + stugan
Fredag: Måla mormors hus
Lördag: Mormor 70
Söndag: Obestämt

Det känns kul, jag älskar när det händer saker.


snygg.


Idag fyller kille 5 på min lista år. Happy B.

bilder från dagen.


En utav de bättre familjerna man kan tänka sej.


"En trött ensam cowboy" - låt fran Lucky Luke.


Liebe


Efter bilden togs grina Rebecca typ en timme för jag råkade peta henne i ögat med brillorna, aka kolla på hennes vänstra (f.d) öga.

dagens outfit(s).

Snyyyyyyyyyygg jacka, ny grå klänning. Orkar inte skriva vart allt kommer ifrån, om nån av mina (en) läsare undrar, kommentera.


tjuvlyssnat 6.

#1. En cool familj sitter runt ett bord på en restaurang och samtalen pågår för fullt. Pappan i familjen vänder sej om till den 16 åriga dottern och 20 åriga sonen och frågar:
Vet ni vilken geometriskform som har den största möjliga arean vid en given omkrets?
Sonen: En cirkel
Pappan: Rätt, ju fler hörn figuren har desto större area har den.
Dottern: Ja, en cirkel har ju oändligt många hörn ...

#2. Samtalen vid bordet fortsätter i samma stil men denna gång vänder sej den 20 åriga sonen till den 16 åriga dottern och frågar:
Men vilken 3Dkropp  har störst volym då?
Dottern: Ett klot!!
Sonen: Fel, en sfär.
Dottern: Va? Vad är det? ...
Sonen skakar suckandes på huvudet (bör tilläggas att sonen läser tekniskfysik på universitetet OCH är 4 år äldre än den annars så inteligenta systern)

#3. Samma familj, samma bord. Den 21 åriga dottern höjer sin stämma och säger:
Okej alla, nu ska vi ha en viktig omröstning. Vem vill ni ska gå från bordet, Jag eller Min syster.
Jag?
*ingen räcker upp handen*
Min syster?
*tre personer räcker upp handen, den 17 åriga sonen, dottern OCH systern , som efter 3 sekunder inser hennes fel, skriker till och försöker drastiskt ändra sitt beslut men utan framgång* 

#4. Pappan: Ja, jag föddes ju runt 50 år.

Jaha, man kanske hade behövt vara med på samtliga för att inse det hysterist roliga i dem.

tjuvlyssnat 5.

Två coola tjejer står och röker (ena rökte medans den andra kollade snett). Plötsligt kom en full man förbi på andra sidan gatan (såg dem inte) med baröverkropp och tröjan viftandes i handen. Han skrek för full hals:
"Flytta på er era *piiip* "framstjärter". Jag ska nacka er!"
Det enda problemet var att han:
#1. Var den enda närvarande på 100 mils radie
#2. Han var ful som stryk.
Cool tjej 1 och cool tjej 2 suckade, kollade på varandra, rökte klart (ev. stirrade klart) och gick upp och la sej.

dagens outfit(s).


Idag när jag gick på stan hade jag på mej mina svarta converse, Rebeccas leggings, klänning köpt i London, Rebeccas sjal (behövdes egentligen inte), kedja från monki, brillor från nån affär och hårband från Rebeccas låda.


Idag när vi var och åt hade jag på mej mina guldiga jesus sandaler från hm, vita leggings från Åhlens, kjol från hm, linne från gt, tröja från ica, brillor från nån affär, halsband från öppenhand, kedja från monki och fläta från glitter. Väskan är inte min eller tillhörde inte outfiten. Rebecca körde med "kan du hålla, den passar ASBRA med din stil med inte med min" som hon kört med i 150 år,

Jag är verkligen i ett behov av NYA KLÄDER!

göteborg med bikerbrud och nörd.

Idag var en bra dag. Efter att ha kommit fram till hotellet, blivit kvarglömd av mor och far som lämnade av sönerna på metaltown, stirrat, så var vi äntligen på G. Shopping i Göteborg är alltid kul. Jag köpte mina efterlängtade nördbrillor, tantkedja till dem och fick min efterlängtade skinnjacka. En skön tröja toppat på detta gjorde dagens inköp perfekt.


Dagens fortsattes med god middag på en italiensk restaurang, när jag blir gammal ska jag flytta till Italien och äta tomater, mozarella (?), basilika osv osv.

Efter vi ätit gick beni, jag och reni och kollade in metaltown, aka vi stod på en bro där man inte såg eller hörde speciellt mycket. Men det såg FETT ut! Jag önskar att jag lyssnade på den musiken för isf hade jag stått längst fram 24/7.

Jag kan btw med stolthet meddela att jag druckit två koppar kaffe och en kopp cappuccino idag! Jag är imponerad och förut på restaurangen kände jag typ kaffe-sug (aka typ sug efter att dricka nått som är svinäckligt). Kaffe är fortfarande äckligt, inte lika med nästan. Fast när det är ljummet är det näääästan helt okej.Nu är det nattego som gäller, frukost imorn klockan nio.

nya naglar ny dag.

Idag åker vi mot Göteborg, jag tröööött men snart är det scandic frukost som gäller.

Ha en bra dag.


Mina nya naglar, för er som inte förstår är det ipodar.

tjuvlyssnat 4.

En stor syskonskara sitter i deras ursnygga vardagsrum och väntar på deras föräldrar för att resan mot en stad (Göteborg kanske) ska börja. När de vantat i 405 år kommer deras pappa ner iklädd enbart kalsongerna och säger:
"Nu ska jag bara gå ner 30 kilo så kan vi åka sen"
*Fyra ungdommar suckar högt*

dagens (rese)outfit.Idag när jag ska resa har jag på mej mina svarta converse, mjukisar ärvda sen typ 60-talet, linne från Gina Tricot, tröja från nånstans, brillor från London och grönt hårband (som inte syns på bilden) från Rebeccas låda. (alla syskonen har ett varsitt i olika färger för vi är coola).

borg, GÖTEborg.

Om ca. 4 minuter ska hela familjen vara klara (yeah right som jag brukar säga) för att åka till Göreborg. Josef ska på metaltown och hela familjen ska med som vaktpatrull.
Väskan är färdigpackad och golvet i källarn håller på att målas.
Nått säger mej btw att vi kommer vara en aaaningen sena eftersom det nu är 3 min kvar och de nyss började måla golvet. Det där med fam. Nilsson och tider är ingen höjdare ^^

Natten kommer spenderas i Borås och imorn kommer vi fram till Göreborg. Det är massa nya saker jag vill köpa. Så det känns bra! ;)

Idag på förmiddagen var vi btw på stan och bokade sommarens resa! Vi ska till Riga, Lettland. (aka den kvinnliga halvan av the Nilssons) den 1a åker vi och kommer hem den 5te. FEEEETT KUUUUL!!!!!

Nu ska det fixas lite mer sen kommer vi förhoppningsvis iväg nån gång.

Tjingeling.

indiska, hamnen och ica.

Idag efter en HÅRD arbetsdag åkte vi till indiska (aka tandoori house eller nått) och åt, MHM! Efter det ville jag visa för hela Nyköping hur vuxen jag blivit och beställa min första kaffe (om man inte räknar kaffe latten jag drack för 100 år sen). Men tji fick jag, det var så mycket folk i hamnen! Nästa onsdag ska jag och Rebecca btw ställa ut den gula moppen och escorten på sån där gammalbil utställning :)
Sen åkte vi hem, tog d.o.b (dagens outfit bild) på ica och satte oss sedan hemma i soffan där vi har suttit sen dess. Nu ska vi ut och tjuvröka, aka Rebecca röker medans jag kastar arga blickar.

Godnatt.


Rebeccas outfit.


"jaha, var det nån som tog kort" posen. love it.

dagens outfit.Idag har jag på mej skor från Wedins, byxor från Gina Tricot, Linne från Gina Tricot, tröja från Kina, brillor från Kina och sjal ärvd av Rebecca.

(går)dagens outfit.


Igår hade jag på mej svarta converse, Rebeccas leggings, kjol från HM, linne från gina tricot, tröja från ica och hårband från Rebeccas låda.


eden lake och kossor.

Idag var jag med Emelie :) Vi åkte till Coop Extra för att handla mat. Såhär lät det:
Emelie: Det kommer säkert sluta med att vi äter på McDonalds.
Jag: NEEJ!
100 år senare + 45 varv runt i butiken..
Jag: Kan vi inte bara äta på McDonalds!

Vi åkte till den klassiska kohagen/naturreservatet och åt och pratade massa. Jättefint väder var det också. Riktigt kul.
Sen när kossorna kom (som de brukar) bestämde vi oss för att hyra film och kolla på en. Vi hyrde Eden Lake. HEEMSK FILM!!!

Nu är jag iaf hemma efter en mycket trevlig dag.Rebecca är en stygg flicka som försöker få mej att börja röka. Det är inte okej, ni kan lämna era arga kommentarer på hennes blogg. http://bega.blogg.se

Godnatt. (Over and out, biatch)

roligheter.

Josef visa nyss hur man kunde fläsha till livet lite extra:

Facebook (några exempel):

 
Såhär ser min bilddagbok ut just nu:


dagens outfit.Idag har jag på mej mina converse, tvåfärgade leggings från Gina Tricot, nya tröja från New Yorker, adidas från Kina och Hatt från Paris.

kaffe.


veckans väder.Looking hot, looking damn hot.

midsommar i stugan.

Midsommar i år var en särskillt fartfylld upplevelse. Eller..? Farmor och farfar och mormor och morfar kom till stugan och vi åt. Det var typ det;)

Idag satt alla 4 barnen i familjen Nilsson med sina datorer i knät (inte Isak iofs för han har ingen bärbar, vore lite jobbigt). Förstår inte varför mamma och pappa tycker vi sitter för mycket framför datorn? Skumt.

Sen var jag och Rebecca nere och fotade vid vattnet. Efter det när vi kom upp till huset tänkte jag vara duktig och släcka ljusen som var tända utanför. Det slutade med att jag kom inspringande i stugan och skrek:
"MAMMA, MAMMA HJÄLP MEJ JAG HAR STEARIN I ÖGAT!!"Min fråga är varför jag typ har lika bred mun som Shavi på bilden? Snygg iaf! (Man ser inte så tydligt men jag ville bara visa stearinet som stänkte i mitt ansikte. Till vänster om näsan.)

tjuvlyssnat 3.

En cool familj på 6 personer sitter runt matbordet och diskuterar en mexikansk maträtt vid namn pico de gallo (tuppens näbb).
Mamman: Kan du skicka tuppens näbb.
Yngsta dottern: Kan du sluta kalla det tubbens näbb, det är så himla fult! Kan vi typ inte kalla det picco eller nått. Nää, picco var också skit töntigt.
Äldsta dottern: Vad som helst är bättre än tuppens näbb.
Äldsta sonen: TB! TB! Vi kan kalla det TB!!
...
Äldsta sonen: Eller .. TN kanske ...

tjuvlyssnat 2.

En kvinna, sisådär 47 står framför den 16 åriga dotterns stencoola macbook.
Kvinnan: HALLÅ! Hur trycker man på en länk?!
Dottern: Öh, du trycker vanligt.
Kvinnan: Ajuste...

år och dagar kvar.

Igår när jag snackade med en kompis på msn bestämde vi att vi ska åka på moppesemster, eftersom hon har fått en moppe. Jag hoppas att det blir av och att det är några fler än vi som åker. Det är alltid kul med många som jag så vist brukar säga.

Den enda lilla nackdelen med det är att Kat har vart i USA snart en månad och kommer hem typ 29de men drar bort igen 4 juli. Vi åker på semstern i början av juli tror jag. Det innebär att vi säkert inte kommer kunna träffas förns (om vi har tur) när vi åker till gbg tillsammans i början av AUGUSTI! SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!
(För jag, min syster och moni planerar att åka nånstan och Kat åker till London typ sekunden efter hon kommit hem från Skåne.)
Nog för att det är kul för oss båda att vi har lite planer i vår liv meeeen ..... nån måtta får det ändå va!

Jaja .. jag ville bara klaga av mej 8-) Jag lääääängtar tills vi träffaaaas igeeeeeeeeeeeeen!!!!!Nu är det mat som står på schemat och sen ska jag göra nått annat. Pling.
 

tjuvlyssnat.

Två tjejer står ute, en 21 med blont hår och en aningen norrländsk dialekt och en 16 med brunt hår från dalarna.
16 åringen: Skulle det gå att röka en hel cigg i ett bloss?
21 åringen: Kanske ja, när man har rökt i 40 år.
16 åringen: Typ som du, du börja röka för minus 20 år sen. Jag vet att du inte är 20 men orkar inte räkna. Okej .. för minus 39 år sen. Va? Nej, då skulle du va ett...
21 åringen: NEJ! ELVA! dah. eller .. jaha ..
*pinsam tystnad*

dagens outfit.Idag har jag på mej Converse, avklippta jeans fyndade i tvättstugan, tröja från gina tricot, linne från gina tricot, brillor från marknad, klocka från ur och penn och hatt från Paris.

ny typ assnygg design.

Ja, rubriken säger sej själv ;)

Här hemma i hemmets lugn har sommarjobbet tagit av stapeln. Det som gäller (iaf preliminärt) är att vi får 30 spänn/timmen och så har vi en lista vi följer på sysselsättningar. Idag har jag tjänat hela 90 spänn (för den snabbräknade så jobbade jag tre timmar idag). För er som tycker att 30 spänn/timmen är en aningen snålbetalt kan ha i åtanke att för två sommrar sen hade jag hela 12.50 spänn/timmen. En rejäl löneökning för min del alltså!

Nu är det dax att börja tänka på refrägen eftersom imorn är det yttligare arbete som väntar. Wiho.

godnall.

dagens visdom.

Hur bra och roligt man än har haft det borta är det alltid lika skönt att komma hem.

det värsta en förälder kan säga:

"Ni får ju göra som ni vill, men ni vet ju vad jag tycker.. jag vill ju att ni ska komma hem och så.. men ni bestämmer ju.. jag kan inte styra över er men ni vet ju vad jag tycker. Gör som ni vill..."

Fredag är den dagen vi tar vårt pick och pack och beger och ner i landet. Alla i familjen Luleå och familjen Nyk hatade min idé (som jag faktiskt vågar säga var den bästa idéen jag någonsin haft). WHATEVER!

Idag var jag först på stan med B, sen drog vi till stranden (jag vann över Magda på mack-kastning) och sen drog vi till allstar och kollade på Sverige - Malta. Det var kul.

Nu är det sleep-time för det är frukostmöte hos RåM imorgon klockan 10:30 sharp. Godnatt.

halleluleå.


städning hos isak.

Nu har vi (jag och Isak) städat maaassa. Toan är klar och köket med typ. Sen är det massa kläder iaf (Isak har btw mer kläder än mej) och så damsugning, aka jag kan inte fixa kläderna eller damsuga än. Så jag är typ klar för idag (y) rolli.

Igår när jag satt på tåget till Arlanda var det ett äckelbarn som satt och kastade ner saker på golvet -.- JOBBIG!
Sen när jag kom fram möttes jag av Rebecca, Magda & co. Vi drog hem till dem och åt mat. Det var gott.
När jag och Isak kom hem till Isak spelade vi Diablo i många timmar och vi klarade hela första världen (!!) och jag kom heela vägen till level 15. Imponerande jag vet.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, Isak ska fixa sina kläder men han bara fuskar "/ ... ^^ Här laddar man btw ner (inte för att man gör det 8-) ) i sisådär 6 mb/sek .. långsamt .... 8-) ^^

pling.

Pinsamt Bella.PIIIIIINSAMT!

dagens outfit.Idag har jag på mej skor från skopunkten, strumpbyxor från typ hm, kjol från gina tricot, tröja från bikbok, sjal från hm, jacka från kina, klocka från ur och penn och en resväska + handväska från öppen hand.

Nu börjar jag bli klar, undrar verkligen om jag har packat för mycket eller för lite *-) Det återstår att se.
Om typ 10 min skjutsar Josef mej till tåget och jag måste komma ihåg att texta Ibbe så han inte glömmer mej.... ^^

Igår kollade jag btw på en film som heter Penelope (typ) med favvo James McAvoy. BRAAAAA! McAvoy är verkligen en gryyyym skådespelare. Förhärligt. <3

NU ÅÅÅÅÅKER JAAAG!

luleå och nya naglar.

Imorn ska jag åka till Luleå. Det är scaaary att jag ska åka helt själv, aka checka in och så helt själv för första gången. Men jag är ju faktiskt 16 år gammal (inget barn längre) och bör klara sånt nu. Så med det i tanken ska det nog gå finfint.

Idag har jag lyssnat på Harry Potter 2 och spelar Harry Potter 2 samtidigt. FETT KUL! Jag äger sönder som Harry. Hihi.

Just nu håller jag på att kissa på mej, fixa slutklämmen på packningen (undra hur länge vi ska vara där) och tuggar på ett väldigt äckligt tuggummi "/

Igår målade jag om mina naglar, aka tränade på leo-mönstret jag lovat Rebecca:


Dålig kvalité och jag har inte brun eller beige (som jag fett ska köpa på Ullis om vi ska dit). Duger det Rebecca? Hihihi.
(t.o.m Josef sa att det såg ut som leopard-mönster. Imponderande)

Nu ska jag fixa livet lite typ. Pling

RSS 2.0