matte c.

Under ettan fick vi välja vilket IV-val vi ville läsa under tvåan. Av nån anledning tänkte mitt så unga och naiva jag då "åh, jag ska slänga mina 100 IV-poäng på matte c, det kan ju bli superbra". En sak: .....va? Matte c är äckligt, ofräsch och mest bara allmänt d.ö.d.

Ungefär såhär känner jag på lektionerna (vad vore livet utan gif:ar?) när vår lärare står och förklarar vad derivata är:


tisdagen den 30 november hade vi hål.


den 27 november 2010.Idag var jag och farmin på staden. Jag fick en ny jacka och nya skor toppat med en supersnygg skjorta. Beni chockar ibland, och jag gillar det! Sen kom vi hem igen och gick en promenix i Oppeby. Kallt men värt. :)

ungefär såhär känner jag inte just nu:


varför blogga när man kan vlogga?


matte c.

Nu sitter jag och har matte och det är typ så tråkigt att jag dör. Jag lovade mej själv när jag pluggade inför förra kapitlet att jag skulle vara i fas genom hela kommande kapitlet. Jag börjar detta kapitlet med att glömma boken hemma.. Jag hatar det amerikanska mobilgrejen AT&T. Varje gáng jag ska skriva att rättar den till AT&T. FML.

sju saker om mej.

"Som mottagare av en award ställs det en del krav på en och denna gång är det följande":

-Som vinnare ska du kopiera in denna i din blogg.
-Tacka och länka till den du fick priset av.
-Skriva 7 saker om dig själv.
-Skicka vidare awarden till 7 av dina vänner.

Tack så mycket Katrin D. Berndt för den här fina awarden. Du betyder <3 (lurad) (haaa)

Sju saker eller sju sanningar om mig:

1. Att köpa grejer gör mej lycklig. Att använda mina nya grejer gör mej ännu lyckligare. Speciellt när det gäller skor och kläder. Att få komplimanger för mina nya saker gör mig också lycklig. Allt som handlar om nya saker bringar mej helt enkelt lycka.

2. Jag kan blir sådär töntigt, le-så-jag-typ-får-kramp-i-käken-och-dö när folk gör snälla saker, säger snälla saker eller jag vinner (som exempel en resa till bryssel).

3. Jag älskar att ge presenter. Däremot tycker jag att det är jobbigt att lämna över presenterna. Det är själva delen när man letar och hittar det perfekta och man vet att personen kommer bli glad som är det bästa.

4. Jag oroar mej för framtiden när folk som aldrig kännt mej med min "gamla näsa" får reda på att jag har opererat mej.

5. Även fast jag trivs på gymansiet med min klass, längtar jag så att jag nästan dör tills jag tar studenten så jag kan åka iväg och leva.

6. Jag älskar saker, och ännu mer, att ha mycket av sakerna jag älskar. Jag nöjer mej inte med ett par Converse, utan måste ha närmare 20. Jag kan inte bara ha ett iPhone skal, utan måste ha typ 10. Tydligen så nöjer jag mej inte heller med att ha en MacBook 13" utan måste ha två.

7. Jag är väldigt tjejig vid vissa punkter. Sådär fnissig jobbig ibland. Jag älskar saker som glittrar också. Jag kan vara på halvtaskigt humör och så går jag in i en affär där allt glittrar, så kommer jag vara på bra humör när jag går därifrån. Sen tycker jag också att det är jobbigt att ta emot komplimanger, vilket pappa tycker är en väldigt tjejig egenskap. (Då svarar jag typ "men jag har alltid varit så". Smart, verkligen, för jag menar, jag har ju inte alltid varit tjej...)

Eftersom K.D.B tog alla mina vänner har jag bara en vän kvar och det är.. dudududu... REBECCA!

typ hur kända som helst nu förtiden!Framgång för unga filmare

Det blev storslam för de Nyköpingsungdomar som deltog i tävlingen "Jag hjärta Sörmland". På lördagen delades priserna ut.

En musikvideo filmad på en sörmländsk åker, ett gatulopp i Katrineholm, en cyklande lokalpatriot och motionärer i sörmländsk natur – så såg de fyra filmerna ut som under lördagen alla vann första pris i filmtävlingen ”Jag hjärta Sörmland”. Upphovsmännen bakom två av filmerna var Nyköpingsungdomar och tävlingens samtliga deltagare var i åldrarna 13-20 år. Från och med måndag kommer kortfilmerna att kunna ses på Film i Sörmlands hemsida.


Läs mer om filmtävlingen i måndagens papperstidning.


Första sidan på SN. Wooooo!

muse


Jag har en hemlig inofficiel regel för mej själv som lyder "Det är fusk att ha en band t-shirt om man inte har varit på bandets konsert". När jag var i Hong Kong så bröt jag mot min egen regel - två gånger. Till mitt försvar vill jag säga att jag ju faaaktiskt skulle på Muse konsert men att de ställde in. Och nu.. nu vet ni det.

Nu när jag har fått det här meningsfulla inlägget gjort så kan jag nämna att jag missade bussen och kommer komma sent till skolan. Woo.

onsdagen den 10 november 2010 var vi förvånade över att kameran spelade in spegelvänt.


RSS 2.0