ägd av sniglar.

Eclipse var väldigt bra. Orkar inte skriva ner allt, mitt tips: gå och kolla och få en egen åsikt.

Jag har sovit i tält de senaste dagarna (varför? ingen vet) och igår när vi kom hem från Eclipse (filmen, inte Kenzas favvoställe på Kreta fniSS) var jag trött och tänkte kasta mej ut i tältet. När jag hurtat in med datorn i högsta hugg (nämnde jag att tältet stod på gården och jag hade en förlängningssladd ut så jag skulle kunna ha datorn där?) och satt mej på madrassen såg jag.... alla sniglar.. Ew. Av någon anledning tyckte jag att det var en smart idé att lämna tältet öppet under dagen, så alla sniglar tyckte det var en bra idé att snika in. Jag bestämde mej ganska snabbt för att sova inne.

Idag har jag tagit ner tältet (alla sniglar hade dragit - tack gode gud), rensat i jorgubbsladet/plockat jordgubbar och sen inget mer. De resterande planerna för dagen är oklara. Jag ville bada, men sen såg jag att det var halvdåligt väder. Dö.

Anyhooo... TTYL.

eclipse.

En gång såg vi New Moon, då såg vi ut såhär:Nu ska vi se Eclipse och vi ser ut såhär:


look on the brightside.

Nu sitter jag här efter en tung midsommar.

Jaha, undrar ni vad jag gjorde för astungt?

Erhm.. Jag gjorde.... Det var.... Jag tänkte.... Vi var....

Nåväl, tillbaka till meningen med inlägget. Jag sitter här ute och hatar på myggen. För att må lite bättre tänker jag på alla getingar Rebecca dödade idag när hon var helt crazy med "Stoppa getingarna"-sprayen.... Good old days aka tidigare idag...

Påtal om Rebecca.... Nu ska vi bada... Va?

ping pong championship '10.


jag har fått mejl av min son.


vad är bättre än att spela gitarr och att leka? jo, att leka när man spelar gitarr. woho.

När man inte kan välja vilken man vill spela med - spela med alla tre.

det var en härlig dag och jag mår bra.

Efter en skoldag med naturprov och desperata försök att få till foto by line:en drog vi och njöt av sommarn. Det är bara en vecka kvar till sommarlovet nu, och det... det är helt galet. Woho.

RSS 2.0