lyssna på den lilla rösten i ditt huvud...

(...den som säger åt dej att rösta på min logga i tävligen.)

1. Gå in på http://www.sn.se/sport/uemlogotyp
2. Välj bidrag nummer 5, även känt som Ester Nilssons bidrag.
3. Skriv in ditt namn, din bostadsord och tryck på skicka.
4. Vips så har världen blivit ett lite bättre ställe, och Du har bidragit!


och som avslut:

Katrin när hon är arg och hård.


Godnatt.

en fin avrundning på dagen; katrin som dissar en 7 åring.


nånting passande till när man inte vet vad man ska skriva.Nyss satt jag har och deppade över morgondagens utredande uppsats. Sen såg jag dessa bilder på Lines blogg, och då blev allt genast lite (mycket) bättre. Nu kan jag nästan andas igen. Hejdå.

if people could read my mind, boy i'd be screwed.

ATM så kollar jag på Katrin (via iChat) när hon letar efter sin kamera laddare. Hon gick precis ner för att kolla i en väska och då kom jag på en smart grej som jag tänkte att jag skulle säga till henne när hon kom tillbaka. Saken löd:

- Sen om du hittar den, då är det ju bra om du kopierar den så du har en reserv om den försvinner igen.

Sen suckade jag högt för mej själv och dog lite inombords. Hejdå.

du du du DU.

Soundtracket till MSN 8 beta för Mac är så himla distraherande. Man MÅSTE digga med...Hur som helst, nu är det enda som gäller: BLIR DET STREJK ELLER INTE?

de så vi gör det här i stockholm.

Bara lite efter..


the countdowns.


play that sweet, sweet music over and over again, please.

Den bästa känslan i hela världen är när man har så himla mycket man egentligen borde göra men skiter i allt, lägger sej på valfritt ställe (soffan eller golvet funkar bäst) och bara lyssnar på riktigt, riktigt mjuk musik. Nu ska jag njuta vidare.

övningskör.

Efter att jag, mamma och Josef varit och fredags-mys-fikat på caféet här i Oppeby så ville jag övningsköra. Det gick ju ganska bra och så till en början. Sen när jag stod i en korsning och skulle starta så fick jag verkligen inte bilen framåt.... Vad jag än gjorde så fick jag motorstopp.. Inte nog med det, typ 2 bilar och en arg buss kom bakom och stressade på som 1000an. Tillslut tog mamma över ratten och vi kom därifrån.

Inte nog med det.. Det hände en gång till! Fast den gången lyckades jag faktiskt köra därifrån själv.

Som den vana bilföraren jag är lirkade jag smidigt upp mobillen ur jackfickan och bad mamma ta en bild på mej när jag kör... Resultatet:


lines emo-skola.

Se, öva, lär, njut.


varning för äcklig video.Ibland lever min tunga sitt egna lilla liv. Kul för den.

världens mest meningslösa labb... och labbfilm... *BB*


bra regel vid mindre bra plugg.Min (och Katrins nya) regel när man måste läsa en bok till skolan: läs en sida mellan varje grej man skriver på msn....

utan SIV, inget liv.

Igår behövde jag och crazyK lite spänning i vardagen (även kallat SIV) så vi tog bussen till Flen vid 7.. Varför? Det vet ingen.......

joliv för de självmordsbenägna och beliv för de troende.

Var det nån som sa något om en sinnesjukt värd dag?

Jaha, det var visst jag.


yeah, yeah, yeah.

Mitt favorit ord i hela världen är rolliders. Det är sangiska (8-)) för att beskriva hur en fågelunge är innan den fått fjädrar, alltså fjunig. I människo världen: när någon är mesig/nybörjare, typ.

Påtal om rolliders så har jag nu övningskört för första gången i hela mitt liv. Jag klarade att: starta, bromsa (helst jättehårt, det var jag superbra på), blinka, svänga och (hör och häpna) backa. Det där med att växla blev genast överkurs.... Nästa lektion eller nått.

Mitt personliga mål är att ha tagit körkort om ett år. Woho!

En snygg bil ska jag ha på min 18 års dag också... Hade inte tänkt mej nått allt för fläshigt.. Nått sånt här kanske?


Varför jag har hockeyhjälm med galler på mej när jag kör bil? Eh daah, det är senaste modet i NY??


stamp on the ground.

Nu sitter jag här hos Katrin och äter ..... frukost. Idag ska jag fota en himla massa innan lunch. Tyvärr märkte jag, när jag kollade ut genom fönstret, att solen har spårlöst försvunnen, awesome! Hur som helst, som Linda brukar säga: Det löser sej, det ordnar sej.

På fredag ska jag tillsammans med den andra systern (sten)hård och MoLiNi konsult åka till Stockholm och äga sönder grease-style! Mamma sa nått om att "inte spendera 1000 lappar på shopping" "Yeah right" svarade jag och var stört cool, som vanligt.

Nu ska jag äta vidare och stirra på Katrin. Hejdå!

P.S. Katrin har en (hela) 4 låtar lång spellista på spotify... Låtarna går om och om.. och om.. och om.. och om igen..... D.S.

jag låter som en elefant när jag nyser... neeej...

Efter skolan idag så åkte jag hem till Katrin för att fota de sista bilderna till låten. Gissa hur många jag fotade! INGA! :) Det var för mörkt. Asnice. Därför blir det diverse upp i ottan imorn och fota. Bra planering, tack så mycket.

Godnatt.

rörligbild.

Nu sitter vi och här rörligbild. Alla elever sitter i klassrummet och väntar på att läraren är och dricker vatten. Innan dess har vi väntat i sisådär bara en timme. Hur många gånger måste jag säga det... Jag älskar rörligbild.

min första film med min nya kamera, asbra!


dwidder-style.

Jag tänkte avsluta kvällen med en fin video för att fira min nya fin, fina filmkamera. Men iMovie är så sorligt segt att jag dör inombords när jag tänker på det. Hur som helst, det kanske kommer upp förr eller senare. Hejdååå!

sommar, sommar, sommar...... swee-eet.

Bara för att jag är en sån himla trevlig tjej bjuder jag på tre bilder från i somras... Håll i er.
Bild 1: Gillar ni den.. sportiga badoutfiten?
Bild 2: Astuff med sommarkläder, blir det bättre?
Bild 3: Man måste ALLTID leka, iaf om man är en äkta Nilsson.

muse är som den musikalsika ådran jag aldrig fick.

Klockan är återigen lite för mycket, jag är lite för trött och jag lyssnar på lite för bra musik. Jag skulle passa bra i det engelska språket, inget är någonsin lagom. Godnatt.

våga testa nytt, våga vänta tills det torkar.

Jag provade nyss en nytt sätt att måla naglarna på.... Det ser jättekonstigt ut. Hm.... Om jag nästa gång väntar tills det torkar så blir det nog bra. Hejdå.

*mitt namn på twitter*

Nu sitter jag här i mörkret (okej, alla lampor är tända, men det skulle inte låta lika deprimerande) och depp-dricker mjölk. Jag måste snarast flytta ifrån Sverige. Hejdå.

hylla mångfalden!


dangidiggidiggi.

Man vet att det är illa om man sitter och jobbar matte en lördag förmiddag när det är svingit bra väder ute.. Meeen, 40 down - 26 to go! Hejhej.

jag ser det snöar, jag ser det snöar *skjuter mej*

Ungefär såhär känner jag över att det snöar:


i brist på annat.


du kanske trodde att du var rolig, tänk om tack.

Resultat av tre supercoola och superroliga tjejer en onsdagseftermiddag.


vi som älskar rörligbild.


min nya favvo-grej.

Jag älskar strumpor med bra budskap.Crazy babe, står det för de som inte ser. Så snygga. <3

min eller din mardröm?

Min brorsa berättade här om dagen om en skola i USA som har spionderat på eleverna via web-kameror (som måste ha suttit på laptops de måste ha gett eleverna). Det är typ en av mina (många) mardrömmar att nån sitter och kollar på mej när jag är framför datorn....

Här har vi ett smakprov på vad den skulle kunna få se, stackars den:


nackdelen med kort hår:Efter att man har kämpat med håret i 15 år så är toffsen nästintill obefintlig. Ännu värre är det om man har plattat hår för då står den lilla (läs: jättelilla) toffsen rakt ut. Men jag gillar det.

do you know what really makes me smile? facial muscles.

Jag är så himla trött på skolan, vintern, snön, inte kunna gå normalt utan att att halka, vinterjackor, vantar, kyla, min never-endig-förkylning, plugg, grafisk illustration, folk som är dumma i huvudet, själsdödande saker, stök, dålig musik, att nysa, vara trött, onödiga kommentarer, folk man inte vet vart man har, naturkunskap, expressionism, grammatik, vägverket, bussar, vänta, snor, när youtube tar bort musiken från klipp, powerpointpresentationer och när folk är taskiga mot genomsnälla personer.

Allt skulle lösas med sommar, sol och ett fett sommarlov som aldrig verkar ta slut.

fredagsmys på högnivå.
Som de äkta gamers jag och Katrin är vet vi att man måste ha hårda godisar, så man kan suga på riktigt länge.

Påtal om att suga... jag. Vet ni hur dålig jag är på att döda zombies eller?

Vi klarade första levlet igår helt själva. Och med helt själva menar jag självklart med Katrins brorsa stående bakom oss och instruerar allt vi ska göra.
Jag och Katrin: Asså, hur ska man veta vart man ska nånstans?!
Katrins brorsa: Det ser en riktig gamer.
Vad menar han med det? Vi är riktiga gamers.... En riktig gamer sitter asspänd och piper av panik när zombierna närmar sej och det, det vet alla.

razborka kidz.


nunununuNUU!

En ... annorlunda ... dagens outfit-bild! Eller nått.


the dream me's dead and gone.

I natt drömde jag att jag vann en skönhetstävling (med blå peruk..) och så vaknar jag och ser ut såhär:*beeeesvigen*

visdomsord.Såg att min vän Katrin hade skickat in till Planket. Nästa gång kanske hon mannar upp sej och pratar med mej face-to-face istället för att skicka hint-inlägg till tidningen.

don't upset the rhythm, no!När ME09 har självstudier ser det ut ungefär såhär. Nån leker, nån är inne på youtube, nån är inne på facebook, nån "pluggar". Jag har världens bästa klass.

varför vara tråkig när man kan vara rolig?!Katrin är så rolig i den här videon.. hahaha... Asså, kanske inte att hon är så rolig, men det ser så kul ut! Det är säkert bara jag som tycker det är kul... men jag gillar det!

tro det eller ej men jag har en åsikt.


Asså, en sak. Who.The.*pip*.Gives.A.*pip*? Det är inte som att majoriteten av alla svenska ungdomar inte har ett par Converse (eller som i mitt fall..*host*13) och det är verkligen inte som att folk kollar på Melodifestivalen, ser att Anna Bergendahl har Converse, blir alldeles till sej och springer till närmsta skoaffär och köper 7 par.

"– Utöver själva tv-framträdandet kan bilder på hennes kläder och skor spridas i modebloggar."
Kanske bäst att SVT spanar in modebloggar innan de ens funderar på att öppna munnen... Typ Kenza, World Wide Web borde klippa bort hennes fötter på alla bilder eftersom hon har Converse, vilket är ett jättebra reklamtillfälle för Converse.

Vill finish:a inlägget med att gratta SVT till att ha gjort precis det Converse vill, ge dem publicitet! Alla löpsedalar inom synhåll (okej, kanske inte så mycket just n.u, men på Ica) skriver om det. Hade SVT bara inte sagt ett skit hade ingen brytt sej. Converse är (to die for men) ingen grej stor liksom!

Och ja, jag försöker slå världsrekordet i hur många gånger man kan skriva Converse i ett inlägg!

(No offence till Anna B, hon är grym med eller utan Converse.)


rätt prioritering i alla lägen.

To do denna vecka:
42 mattetal, grafsik illustration-redovisningen, bilden till redovisningen, välja svenska låt, börja fundera på foton, göra ekonomi-läxa, läsa ekonominyheter på dn, städa rummet.

Nu är det jag som tar ett stort glas juice och går och kollar på tv.

.


ME09 on ice.


cram session @ stigtomta.Katrin har gjort lyx snacks, hon är så duktig.Vi har gjort flashcards så nu ska vi plugga skiten ur stället. TTYL.

don't blame it on the....

Idag hade vi skrille-skor på idrotten. Att åka skridskor alltså... vilken grej! Enda nackdelen med skridskor (hockey) är att händerna börjar lukta så stöööört illa.. I ett desperat försök att inte avlida när jag närmade ansiktet med handen sprutade jag lite parfym på mina händer. En sak: gör inte det. En doft (stank) med en blandning av god parfym och ofattbart äckliga händer är ingen succé....

Nu sitter jag i Stigtomta och för vi ska cram:a inför NO-provet imorn!!! WOHO!

PS. Ni kan andas ut, jag har duschat nu och mina händer luktar inte äckligt längre..... DS.

no-labb3 international love.Bara en liten btw, engelskan är på skoj... Vi har alla MVG.. typ, kanske, vi ser ju (inte efter detta kanske..) jaja. Hejdå.

godnatt.

Av någon anledning har mitt Firefox gått och hängt sej. VAD SKA JAG GÖRA NU?! funderade jag lugnt. Sen kom jag på att, som den lyckliga Mac-ägaren jag är kan jag ju bara använda Safari. Jag gillar Safari, det är så snyggt.

Hur som helst, Kanada vann nyss OS-guld (SCOOORE!) och min nya favoritspelare gjorde mål precis efter att både jag och mamma sagt "Jag tror Crosby kommer avgöra" och snabbt tillagt av mej "Jag hoppas i alla fall att han gör det!"
Min trackpad har också mer eller mindre dött, i alla fall skrollfunktionen.... Det går så sakta att ett barn hinner födas, växa upp, bli doktor och sen dö av ålder innan jag kommer ner dit jag ska på sidan....
Nu är det i alla fall jag som sover. Godnatt.

RSS 2.0