00.19

Före:



Efter:


12.33

Det som står högst upp på min att-göra-lista just nu är att komma på vad jag ska ha på mej ikväll! ........ Jag kommer verkligen inte på nånting. Får lov att förflytta min rumpa till stan istället för att sitta här och stirra. Chejdå.

17.06

Jag är så dålig,

för att så fort som möjligt vrida tillbaka dygnet bestämde jag mej för att inte sova.

Vad har jag gjort de senaste timmarna?

SOVIT.

Asbra jobb, verkligen.

11.40

Hemma på sängen, tråksverige.

Resan var lång men gick ändå ganska fort. Gitarren överlevde, trots min nervös-het.

Jag har nyss badat badkar och duschat bort all äcklighet från flygning. Swee-eet. Samtidigt som jag låg och njöt i badkaret tänkte jag "vad skönt att klockan är typ fyra, då är det inte så länge kvar på dagen". SkaDad. Klockan är inte ens 12 än = hela dagen kvar. Verkligen suuuuperduuuper skoj. Skulle behöva göra nått för att inte somna. Skulle också behöva äta för att inte svälta ihjäl. Himla många skulle:n.

När jag gled runt på Arlanda tidigare med en smockfull bagagevagn började jag tänka på när jag&K, om några år eller så, går där med allt vi äger, går mot gaten där planet mot London avgår.

usa: 08.16/swe: 13.16

All over the place, PA. På hotellet. 55° F.

Idag åker vi härifrån. Så himla tråkigt. Ännu mer tråkigt är det att vi åker idag typ förmiddag och kommer hem imorn typ förmiddag i sverige. Verkligen ett bra sätt att spendera ett dygn på - inte.

Igår var en stört bra dag. I förrgår med. Macthen med. HELA veckan har varit helt galet bra.

Jag trooooooor att jag har packat klart *----) Det enda som jag hets-oroar mej över är gitarren! Jag har inte fått så himla bra erfarenhet av att checka in gitarrer påväg från usa. Vore så himla segt om den skulle pajja. Någon skulle dö då!

Vi hörs iaf när jag kommer tillbaka till sverige med en blinging gitarr, blinging mobil, blinging hörlurar och framför allt ett himla bra humör. (Vi ser ju om jag kommer komma ihåg språket, jag har ju bara snackat engelska (och tyska) i en hel vecka!)

Have a good one.

usa: 09.31/swe: 14.32

Nu luktar jag äntligen precis som jag ska. (Inge kul att jag brände mej på fotbollen så det ser ut som att jag är lite lätt generad hela tiden............)

Idag är det återigen shopping som står på schemat. Som en vis kvinna en gång sa: Let's do some serious shopping.

usa: 08.08/swe: 13.08

Monroeville, PA. På hotellet. 42 F°.

(Jag har väntat på att kunna lägga upp detta i typ två månader, så här kommer det!)





Idag ska vi kolla på football! Steelers är Pittsburghs lag och det är helt stöört hur stora de är här. Typ varje affär har en egen liten (ibland inte så liten) Steelers avdelning. Roligt, roligt.

Innan footballen ska vi stanna till på typ Dennie's och äta riktig amerikansk frukost. Synd... ;)

usa: 19.16/swe: 01.16

Monroeville, PA. På hotellet. 52 °F.

Dagen idag har gått i shoppingens-tecken. Sånt gillar jag. Jag har, såklart, redan sprättat iväg alla mina pengar så nu är det dags att börja skjuta in egen-ihop-kämpade-peningar (aka månadspengen aka studiebidraget). Men det är värt det.

Jag blir så nervös när man kommer in i affärer som de som jobbar där säger "hello, how are you today?". Jag svarar alltid (snarare mumlar nervöst fram) "hello, i'm fine thanks". Borde jag fråga hur de mår? En affärs-snubbe frågade "hello, what brings you in here today" (typ). Jag blev jättenervös och mumlade nått ohörbart till svar typ.

Josef har köpt det nya psp:t (oväntat - inte) och sitter här och typ pratar för sej själv. SkaDad.

Anledningen till att jag sitter här och skriver massa skit är för att jag väntar på att tiden ska bli sisådär 19.30 för vi har bokat bord på nån fiskrestaurang (som tydligen ska vara aaasbra enligt farmin) klockan 20.00.

Såg gitarren, dog lite innombords. Nu är jag ägare till gitarren och ligger död på golvet, typ.


usa: 22.52/swe: 04.52

Monroeville, PA. På hotellet. 62 °F.

 

Nu kanske just du sitter där och undrar hur jag har spenderat min (nästan exakt) 24 timmar långa vakna dag på resande fot (måste tyvärr erkänna att jag sov max 2 timmar under dagen). Håll i hatten för här kommer svaret:

Jag har suttit och stirrat hela dagen, typ.

 

Helt seriöst:

Vi gick upp typ halv fem, SATT i bilen till arlanda, SATT och väntade på planet, SATT på planet i sisådär 7-8 timmar, SATT i Newark och väntade på ett bara två timmar försenat plan, SATT på planet till Pittsburgh typ 1 ½ (det var motvind, så det tog extra lång tid) och sen som grädde på moset (fattar inte varför man säger så, det låter ju bara asvidrigt) SATT vi i feta bilköer mellan flygplatsen och hotellet.

 

Men men, summan på kardemumman (asså, va?): det var nog värt det.

 

När vi först såg USA från planet dog jag lite inombords för jag vill verkligen nångång i mitt liv (om det så bara är typ 2 veckor) bo här. Allt är så crazy och färgglatt. (Katrin, plan uppdatering: du, jag OCH Wille&Benny=ROADTRIP I USA SOMMAREN ’14 typ!!!!)

Iaf, jag och pappa åka till en feting bokaffär såhär på kvällskvisten och jag var seriöst tvungen att behärska mej själv för att inte sprätta alla pengar på böcker, block och dutt-prylar….. Det var tufft – men jag klarade det!

 

Jag sammanfattar detta otrooooooligt intressanta inlägg med att först säga:

jag är helt sinnesjukt trött nu, jag har tappat rösten, jag är hungrig, min kind kliar

 

Men avslutar det med:

Sängen jag nu ligger i är så skön att man dör, efter sömn kommer solsken (nyuppfunnet ordspråk), snart får jag sova och imorn vaknar jag upp till en dag med shopping i usa.

Det kunde ha varit värre.

 



04.19

Alldeles för trött.



Jag tar med mej datorn så jag kanske bloggar nångång under vistelsen. Annars önskar jag er alla en superduper vecka - typ (det gör jag iofs ändå..)

Free Smilies and GlittersFree Smilies and GlittersFree Smilies and GlittersFree Smilies and GlittersFree Smilies and GlittersFree Smilies and Glitters

20.48


Nya halvfula naglar.

Nu ska jag sova som aldrig förr typ, väckning 04.30 imorn för 05.00 går bilen. WOHO! Godnatt.

18.57

Ungefär såhär kul tycker jag att det är att packa:


12.26



Jag ska öppna en "Ester Nilsson Dejting Service" (kanske inte så bra iofs att förkortningen blir "ends".....whatever).

 


08.27

Jag orkar inte med att vakna jättesjuk och veta att jag verkigen måste åka till skolan idag. Jag orkar inte med att alla mina bilder blir skitfula och failade. Jag orkar inte med att jag måste gå upp nu och duscha. Jag orkar inte med att jag måste cykla till skolan.

Det enda jag orkar med är att vi åker till USA imorn.

22.23

Nu sitter jag är helt deprimerad för jag håller på att renskriva en engelska grej som blir så dålig att jag seriöst blir självmordsbenägen. Hur lyckas man skriva så extremt dåligt att en av världens bästa dagar blir en av världens tråkigaste dagar. Himla skickligt.

21.51



Hjälp mej att välja vilken av dessa fuuuuula bilder jag ska ha (obs: ful bild, inte ful tjej)........

20.55

Exlusivt för mina trogna läsare:

Min första bild till mitt, soon to be, smockfyllda asbra portfolie. Snart är jag där uppe bland eliten tillsammans med Tyra Banks och co.

(Mästerfotograf: Katt, Mästerredigering: Jag)

14.34



SnyggKatti.


07.20

Jag hatar att vakna. Speciellt när man glömt stänga av sängvärmen så sängen är jättevarm och resten av rummet är iskallt. När jag sedan kommer på att idag är veckans tråkigastedag blir det genast ännu värre.
Fast sen kom jag på att idag är da'n före da'n före usa-da'n. Jag överlever nog. Godmorgon.

21.14

Min första idolbild:

Tack http://katrin.blogg.se


10.43



Ny favvomüsli, så glad (och snygg!!!) blir man när man ska äta den. WOHO!

09.44

 

................................................................

.................................................................

..............................


22.32

"Att åka till skolan imorn eller att inte åka till skolan imorn, det är frågan."
- Ester Nilsson, 16 år, visast i världen

19.54



Jag gillar att bomba med Arsenal-videor, så ni vet. Det bästa är när vem-vet-nu-är leker med kameran.. HAHAHA. Jag vill också spela i Arsenal med dem. :C

19.49



Hahahahahaa :D Kolla mellan typ 0.55-1.00... Varför härmar de Shavi råååå? Hahaha :D

19.10

Jag skrev i min dagbok idag (!!!!!!!!). Läste igenom den (typ ett inlägg så det var inte så mycket) och hittade några godbitar jag tänkte dela med mej av:

"Mitt liv förtillfället består av
  • Skola
  • Hockey
  • Katrin
  • Twilight "
"Idag var jag hemma från skolan, "hemstudier". Gick upp klockan fyra. Sen dess har jag bara chillat"

Det är inte alla som har en dagbok som de har haft i mindre än ett år och redan hunnit skriva två gånger "jag går på blablabla gymnasiet nu och det är skit. Och sen sidan efter "idag slutade vi där". TVÅ GÅNGER. Hahahhaha.



Finfinfinfinfinfinfin dagbok som jag fick av Katrin i födelsedagspresent i år! :D:D (Gissa varifrån jag fick min bloggdesign inspiration ;) )

17.30

Just nu:
Ligger i sängen, lyssnar på Joshua Radin och kollar lookar på lookbook. Ganska bra är livet just nu.

Några Looks I Like:


Vissa look:ar är whatever men håret är så snyggt att man dör. Det finns så stört mycket mer på Lookbook men de får ni hitta själva. ;)

16.01



by Denny W., 22 year old asian sensation from New Jersey @ lookbook

Om jag nångång skulle vakna upp som kille, skulle jag definitivt ha hans stil.

11.25

Åkte hem från skolan efter G.I för jag mådde (mår) så dåligt att jag ville (vill) dö. Tog med matteboken hem och (hör och häpna) pluggade det som jag missade idag. Jag är så braaa. I ett försök att vara ännu bättre tänkte jag göra nästa lektion också.. Men jag fick fel på första frågan, tappade livsglädjen och dog. Typ. Dvs la undan matteboken.

08.00

Ungefär såhär mår jag nu:


07.15

Varför är drömmarnas land alltid bättre? Hade typ den bästa drömmen på länge och så vaknar jag till ett hemskt alarm med fruktansvärd smärta i halsen och vid örat (precis som förra veckan).

22.59

Det är alltid kul att komma hem till ett rum som man lämnade nystädat men som nu, tack vare nån idiot, är jättestökigt. Idioten tyckte att det verkade som en jättebra idé att ställa in alla grejer som stod i hallen här inne. Tack, verkligen, tack.

Har tydligen börjat med en nys-maraton. Hoppas jag inte börjar bli sjuk. Godnatt.

21.46

Nu är jag hemma igen efter en helhelg i Stigis. TREVLANS var det (8-----)) (kramiz,puzz). Inte bara att vi var ute och gick i 25 000 år (90 min) och bakade en stört god mocka-kärleks-whatever, jag fick också en ny bff. Eller en ny bf? Vi ser ju!

Precis som CoolK skrev i sitt senaste inlägg:
Jag vill bli författare! Jag vill kunna skriva bra och jag vill att folk ska vilja läsa det jag skriver! (Är kanske på god väg, jag menar de typ .. 8 besökarna jag har per dag är ju här av en anledning! heHEEEE)
Bara för att visa hur seriöst jag vill bli författare tror jag att jag ska skriva nått nu. Jag är skaDad (men bara lite).

14.33



Ni får ursäkta vår "vi är roligast i världen mitt i natten"-humor... Hahahahahahahaha.

23.52

Nu sitter vi här i soffan och skriver som bara den. Jag har typ tappat all inspiration som flödade så mycket i början (eller jaha, kanske inte). Tråkig som stryk är jag också. :C

20.19



Orkar inte blogga och det sägs ju att en bild säger mer än 1000 ord. En snygg som denna borde säga minst 1500. Hejdå.

00.12

En sista undring innan jag ska sova:
Varför är det så att man kommer på massa att säga så fort man börjar avrunda samtalet?

Godnatt.

22.13



Okej, Citygross är nu officiellt den bästa affären i hela Nyköping. Ett par strumpor för (hör och häpna) FEM spänn. Fem ynga kronor! På ICA Oppeby kostar minsan ett par 10 kr. Vilken miss jag har gjort varje gång jag köpt ett par (oftast flera) på ICA. Jag hade kunnat ha DUBBELT så många. Jaja...man lär sej av att leva, antar jag. Så snälla, snälla läsare lär er av mina misstag; köp för guds skull era strumpor på Citygross i fortsättningen!

18.04

Nu är jag inte bara lite hungrig, nu är jag så hungrig att jag vill dö.

17.57

Jag borde gå en guldmedalj, jag är så himla duktig. Jag städade nyss mitt rum.......
Är typ fortfarande helt darrig över hur bra jag är. Det tog typ hela 10 minuter!

Nu sitter jag, för första gången på lääänge, vid mitt guldiga skrivbord med högtalarna inkopplade och basen dunkar. (Jag hatar reklam på Spotify...).

Livet känns redan lite lättare, men jag niger fortfarande fint åt den där glassen. (Mitt nyttiga liv börjar på Måndag!)

17.09

Just nu mår jag inte så bra. Inte att jag är sjuk eller nått, känner mej bara inte bra. Är trött och lite hungrig och tappade som livslusten nyss (okej, kanske inte så dramatsikt). Det jag vill nu är typ att ha Ben&Jerry och ligga i mitt nystädade rum och läsa. Kan nån hjälpa mej?

Kräver inte så mycket, bara att du:
  • Köper B&J
  • Städar mitt rum
  • Bär in mej i mitt rum och bäddar ner mej
  • Håller boken framför mej och bläddrar
Tack på förhand.

12.09

I skolan,

Usch, fly och blä vad dåligt det går. Jag har lämnat in den andra versionen av 2 av 3 texter (den tredje har jag inte ens börjat på än) och de blir så dåååååliga. Katrin sitter bredvid mej och är ungefär på samma "åååh vad dåligt det går" humör. På min andra sida sitter Oliva och har, som det ser ut, gett upp pluggandet och är inne på msn.

YES! Nu kom vår lärare in och sa att det är ju bra om vi börjar stänga av eftersom vi slutar om 10 minuter. HEJDÅÅÅÅÅÅÅ!

08.48

Jag är nu:
  • Vaken
  • Väckt tidigt av diverse wajnigt folk
  • Trött som skam
  • Hungrig
  • Superledsen för jag har ont i hela kroppen typ
Men idag har:
  • Vi bara en lektion
  • Esteterna höstshow
  • Skolveckan bestämt sej för att tänka på refrängen; det är FREDAG!
Godmorgon världen, vilken underbar dag.

22.35

Avslutar dagen med en bild på gulleshavi. Han ser varken ut som en rapist eller en rapp-ist på denna bild, han är bara söt. Godnatt.


22.27

Om jag skulle få en tia för varje gång nån härmade mej med bloggdesignen... då skulle jag ha .. ja, 10 kronor nu.

Men Katrin gjore en fin film till mej som tack så det är lugnt. (Sen är det ju liiite status att K vill ha samma design som mej, hon är ju en megacoolig!) KramiZ till henne.


22.03

"Varför bekymra sej om morgondagen när man kan skjuta upp allt för evigt?"
- Georgia Nicolson, 2002

21.08

Jag gillar att spamma min egen blogg!

Idag var jag och Katrin på picknick (ermm på min altan) och Katrin fotade mej när jag skulle skära bröd. Se och njut på den typ timmes långa proceduren.


Även fast det är lite svårt att tro så skärde jag igenom brödet tillslut, det blev väldigt hackigt och så. Men gott var det. Katrin är med som sista bild för hon har fått så långt hår.

20.47

Till min goda vän Katrin:


19.59

OMG GLÖMDE NÄSTAN! Jag körde 2x15 plankan också.

19.51

Failskitkorv.

Här är jag superhurtig och crosstrainar medans jag kollar på film. Men tyvärr är jag alldeles för inne i filmen att jag inte hör när de 45 minutrarna har gått utan fortsätter ett litet tag. När jag sen tycker att 45 minuter var väldigt långt bestämde jag mej för att kolla hur länge det egentligen är kvar och då upptäcker jag skiten! Tiden hade redan tagit slut och eftersom jag så hurtigt hade fortsatt nollställdes crosstrainern. För att sammanfatta: jag kan inte kolla hur långt jag sprungit och hur mycket jag bränt. Något som jag noga skriver upp för att kunna stolt kolla tillbaka. Det enda jag vet är att jag ct:a (crosstraina) i 50 min. Bra jobb Ester!
Sen hade jag styrka. 50 situps, 50 armhävningar, 50 rygglyft och 50 av något som skulle vara sidarmhävningar men som förodligen mest liknade en spratlande landkrabba på rygg. Jag har verkligen inte muskler.

18.30



Filmen säger allt.

08.35

Tyvärr: Godmorgon. Jag skulle göra ganska mycket för att få fortsätta sova. Ont i halsen och vid örat har jag igen. Jaja, hoppas det inte är svininfluensan.

Är man lätt skadad när man inte har drömt nån mardröm på typ 100 år och när man väl gör det drömmar man i Harry Potter. Hahaha. Helt uppskakad är jag iaf.

Ha en bra dag.

23.17

Nu står jag inför ett dilemma.

Ska jag läsa eller kolla på nått, det är frågan. Om jag läser kommer jag inte kunna slita mej, men jag vill läsa. Varför ska jag, just jag, ha dessa svåra frågor att deal:a med?

Tänkte passa på att dra en klassiker i detta förvirrande tillstånd:
Slut för idag, tack för idag, vi ses imorron ha det så bra.

22.52



Nu är jag till och med argare på Malta än jag trodde. Grrrrr.

22.02

En sista varning Malta:



såååååå arg blir jag om ni förlorar.

21.03



Snälla Malta vinn, vinn, vinn.

19.17

Idag när jag kämpade mej (aka frös ihjäl på moppen) till Bokia hade jag på mej min Arsenal-mjukis-huv-tröja och min skinnjacka över. Tack vare det är min vilja att bo i London ännu större nu, för tänk när jag glider runt så där. Som när vi åker och kollar på match och det är ganska kallt. Då ska jag ha på mej det.
Jag behöver ju inte ha på mej de läckra blådaskiga mjukisarna till om jag inte vill.

18.52


13.22

Bok nummer tre. Check

Det är svinigt kallt om händerna och jag saknar min klass. Jag längtar tills imorn.

11.20

Jag har bara en sak att säga, aka visa:



Fyra böcker rikare, typ 180 spänn fattigare. Värt.

08.56

Tyvärr måste jag säga att jag nyss vaknade......... Skithuvud också. Idag har vi svenska redovisning och sista fotolektionen. Aka idag är en viktig dag och jag är inte där. Hoppas jag får göra redovisningen nån annan gång. Annars får jag IG och det vore så tråkigt.

Jaja nog med wajnandet, det är ju värt att bli frisk innan man far och flänger runt i skolan. Nu ska jag göra nått spännande. Hejdå.

00.20

Tänkte avsluta "denna dag" med alldeles för många, för ointressanta och för tråkiga inlägg med att säga:
Godnatt, Good Night, Buenas Noches, Goeie Nag, Natën E Mirë, Hyvää Yötä, Selamat Malam, Gute Nacht, Nos Da, Спокойной ночи osv. osv.



22.49



Skrattar typ lika högt varje gång. Jag vill ha en katt!

22.17

Just nu vore livet perfekt om:
  • Klockan inte var så mycket
  • Jag hade "Akut uppgradering av hångelskalan" i handen
  • Fanta i den andra
  • Katrin vid min sida
  • I London
Inte så mycket begärt? Jag får aldrig nånting..........................

21.20



Hahahahaha, roligtroligt. Jag skulle vilja vara med i Scrubs för då får man hänga med de andra skådespelarna.

19.40

Jag kämpade mej till biblioteket i mitt sjuka tillstånd för att låna boken - och så är den uthyrd. Svett. Vad ska jag göra för att fylla kvällen+dagen imorn?

Det ringde på en från Jehovas vittne förut.............. Jag fick två häften som han sa att jag skulle läsa igenom så skulle han komma förbi nån annan dag så skulle vi gå igenom tillsammans vad jag typ tyckte eller nått. Ojoj, det ska jag göra. Inte. Jag försökte vänligt hinta om att jag inte var intresserad utan redan hade mitt och då skulle han börja motbevisa och blev typ arg. Trevligt uppfostrad som jag är gjorde jag inte det jag ville, nämligen att ge honom en snyting, utan stod där och lyssnade verkligen inte på vad han sa och funderade på annat.

17.50

Nämn någon som gjorde dig glad igår: katrin, bendtner och wilshere

Vad gjorde du kl 8 i morse: sov som en stock

Vad gjorde du för 15 minuter sedan: var arg över att designskiten inte funkade...

Vad har du druckit idag: milch und oboy

Vad var det senaste du åt: ägg&kaviar macka

Vad var det senaste du köpte: öööh.. ett chokladmuffins och en mer

Vad är det för väder hos dig just nu: deprimerande blåsigt

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: vet inte, kanske

Drömmer du mycket: antagligen

Mardrömmar: inte på länge (pepparpeppartaiträ....)

Vilket ämne är roligast i skolan: foto

Favoritlåt just nu: laughing with - regina spektor tror jag, det är olika varje dag

Vad ser du om du tittar åt höger: en himla läcker mickro

Vad gör dig glad just nu: om josef kommer och säger att han vill följa med till culturum ...

Höger- eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: sisådär


Klädsel just nu: icebeaver och mjukisar

Hur många kuddar sover du med: bara 7

Spelar du nåt instrument: halvdålig på både gitarr och piano. kan blockflöjt som en mästare också

Morgon- eller nattmänniska: kväll

Vilka är viktigast för dig: syster och bästa kompis

Bio eller promenad: promenad typ

Snarkar du: säääkert

Stjärntecken: stenbocken

Vad vill du jobba som: nått ascoolt i london

Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? ja, varför inte lixom

Antal timmar sömn inatt? typ .. 7

Sov du ensam? vanligtvis ja

Vem sov hos dig senast? katti

Vem sov du över hos senast? katti

Vad ser du fram emot? usa+london

Vad vill du ha just nu? äkta vinter typ

Vad saknar du? luleå

Vilken buss åker du oftast? 165 erik harg eller 760 flen

Vilken årstid är det nu? höööst

Har du varit kär? näää

Är du kär nu? näää bara i framtidsplaner

Om ja, hur gammal är den? vi ser ju ... ;)

17.30

Jag HATAR när saker inte fungerar som jag vill............... Typ som spiralgrejen här, varför börjar den så FÖRBENAT långt ner? Cepehuvud.

Jag har iaf läst klart bok 2 av Georgia Nicolsons och måste ha trean nu... Men Josef vill inte följa med till bibblan. JAJAAAA, hans fel om jag faller död ner av sjukhet.

wajninlägg.

Eftersom jag inte har Katrin vid min sida längre (aka är hemma) så kan jag inte wajna till henne om hur dåligt jag mår. Därför skriver jag det här....
Jag kan inte andas, har ont i hjärtat, kan inte nysa/gäspa/röra på munnen typ, har typ nageltrång, ont i ryggen, snorar som en bäver och mår illa. Ibland är livet allt bra naaaajs.



matchmaker.

Såg nyss att jag nog är världens bästa macthmaker, utan att ens veta om det! HA, roligt.

dagens önskeoutfit.


12 oktober.

På rörliga bilden spelade E&K in en film med kakor. K upptäckte att en kaka var fel. Jag röstade för att de skulle skicka in den, stämma dem och få en himla massa gratis kakor. K tog in det, funderade på det och åt sedan upp kakan. Svikare.


Ful kaka och söta fb09 tjejer.

Efter skolan drog jag, E&K runt på stan i 100 år för att jag och K skulle träffa Betty :) Det var trevligt.
Sen blev det promenad runt stigtomta med diverse framtidsplanering och sen masskommentera på Ks status på fb.

Idag är inte en vanlig dag för jag är sjuk. Katrin masserar inte ens mitt onda område bredvid örat. :C

whatever.

Tillfällig ful design, jag ska fixa en ny inom en snar framtid kanske, eller kanske inte, vi ser ju.

Jag vill bara vara i Reb&Isaks lägenhet med ett piano för resten av livet. Det är det enda jag känner att jag orkar med, just nu.

Har väldigtextremtsuperjätteont i typ muskeln bredvid den vänstra örat/käken. Det dödar. Nu ska jag samla ihop mej själv och gå och sova. Godnatt.

luleå is the place to be.



Nu taggar jag och RebNil-6 för en urspårad tacokväll med fotboll. Om en timme (sharp) ska vi vara utanför ICA där vi ska möta upp Luleåcrewet för att inhandla diverse nödvändigheter.

Gårdagens afton spenderades med samma gäng som idag (typ) på samma ställe som idag fast då var det Idol som visades. Jag måste tyvärr besviket säga att Idol är så ointressant! Jag kunde inte bry mej mindre om vem som gör vad. Förutom Calle då, han är bäst.

Ohoo, nu måste jag duscha. Jag hatar att duscha. Ha en bra kväll och heja (läs: "heja") på Sverige. Heeeej.

hårsvår.

OMG, vad har hänt med mitt hår?! Varför har det blivit så mörkt?



???????????

verkligen random.

Jag hänger på facebook i luleå, i skolan, hemma, på tåget, på flygplatsen (tänkte hänga på flyget också, men kom på att man inte fick). Det är btw så värt med facebook på mobilen för då kan man vara inne 24/7! Tom lektionerna när läraren har genomgång (inte för att jag är det....). V-Ä-R-T!

Är framkommen och levande i Luleå nu. Resan gick bra förutom diverse "Tänk om vi krashar och jag dör"-tankar. På flygplatsen mötte ett glatt gäng mej med flaggor och rop (eller nähä.. inte det). Vi gjorde bort oss när vi ställde oss vid FEL väskband ........ omg ...... Men förhoppningsvis har alla glömt det nu.

Fram tills vi kom hem från flygplatsen och nu har jag och RebNil varit hos B&D. Trevligtsvevmligt :D

Det är btw kaaaaallt här. Cool som jag är orkade jag inte ta med mej min nya vinterjacka och tänkte att jag klarar mej i min skinny (aka den är ju vaaarm). Jag säger inte att jag gjorde fel, jag gjorde bara inte rätt. Jaja .... mycket svammal (fulaste ordet ever typ) såhär på kvällskvisten.

Långt och bildlöst inlägg. Tråkigt.

Imorn blir det upp i ottan för att leka LTU-student. Godnatt.

PS. Rebecca är värre än vad jag är och sneglar på facebook var tredje sekund. SkaDad. DS.

d.o.b 7/10.

Bara jättekonstig&jättecharmig bild .... :C


uppdaterad version.

Det gäller att leva i nuet.


myrdödaren.

Random bild, för att jag tycker att det är kul att redigera exakt likadant varje gång!


Idag på svenskan skulle vi berätta om ett gammal minne.

Min hisoria löd:

Jag var runt 7 år och bodde i Värmland. I vårt kök hade vi massa myror. Mamma tog en tallrik med sirap och ställde där myrorna var och jag såg på medans myrorna dog. Och jag gillade det. Därför tog jag själv en tallrik med sirap och ställde på samma ställe som mamma hade gjort. Men det var bara en ynka myra som gick ner i sirapen (läs: som jag tvingade ner i sirapen). Det dög inte tyckte jag, så jag tog med mej tallriken ut och ställde mer eller mindre i ett myrbo i vår soptunna. Där dog massa myror, det tyckte jag var kul.


gårdagens äventyr.

Igår impulsbakade vi cb (chokladbollar) (jag har kommit in i en period när jag gillar att förkorta allt..). De blev gooooda. Jag tänkte iaf visa äventyret i två bilder och en film. Fast filmen har ingenting med det att göra..Jaja, we (whatever).



två flugor, eller nått.



nya naglar, tsst&grr.



Nu är vi nyätna och glada. Sleeeeeeeeeeep, waaailooo, waaaailooo.

rainbowgirlZ.



Himla snyggt. Höhö.

Måste bara tipsa om en bra sida. Godnatt.

uguglyly




Tyvärr måste jag säga att även de skarpaste har sina "första gånger". Godnatt.

tråkig blogg.

Jag mår så dåligt för min blogg är så himla tråkigt. Designen kanske gör det ännu värre. Gaah.
Jag måste börja använda min systemkamera igen. NUNUNU.

best b-day cake ever.

Min tårta till Josef en speciell dag som denna:

 

Idag var en okej dag, jag gick upp i ottan och sjöng med resten av hemmaboende familjen för Josef, gick och la mej igen och drog till skolan runt 12. Vi hade "stadsorientering" på idrotten .. Vi fuskade INTE. HeHEEE .....

Nu ska vi nog dra och äta, jag längtar till jag fyller år. HEJDÅÅÅÅÅ.


josef 18!

Idag fyller JoBro 18!



en vanlig dag.

Nu har jag nyss tränat. 45 minuter, 10,42 km och 347,6 kcal brända. Jag är nöjd.

På schemat nu är det att steka lite köttfärs (det som jag kan så bra nu) och dricka något innan jag dör av törst.

Katt och Emma på folkis. Lite random sådär.

min nya icebeaver.


Mamma kom ner i köket idag med tröjan på bilden och frågade med halvgråtig röst "Ester kommer du använda den om du får den?". Så med detta vill jag visa min nya myströja, aka min nya vita-bäver (aka icebeaver) tröja. Katrin har satt hela vägen till stugan och klappade den. Den är så mjuk.

katrins tränings o.b.

Hej, det är jag som har den där kompisen med den döööläckra stilen!


goodbye ETC.

Igår var en grym kväll. Bra band, etc var bäst. Nu har jag diverse tom-i-skallen-+-öronen-känsla efter den höga musiken. Haha ;) Det är så tråkigt att ETC har "laggts" ner. Mom I see dead people är så braa .. verkligen "stå och studsa på golvet som en tönt"-vänlig.

Vi var och "jamade" på eftermiddagen också, aka Olle och två coola killar. Jag och Katrin satt och stirra, förutom när jag skulle spela piano och inte fattade nått. Hahahahaha ...


första oktober.

Datan idag var faktiskt inte sååå farlig, trot eller ej. Jag och crazyK frågade massa ... Nu vet vi en himla massa också .. Det är ju bra.

Efter vi slutat drog vi (jag, K, O, L & H) till ICA Kronhallen (btw, Ullis hade rätt, vi kommer spendera typ våra liv där, ICA Oppeby är SOOOO last year) och köpte lunch som vi lagade i det mysiga lilla köket på fh.

När lunchen var slukad drog jag&K hem till mej och jag städade medans Katti målade, både åt också mat och tränade.

För att sammanfatta: Idag var en bra dag.

btw;

(klicka på bilden för att komma till superbloggen)


d.o.b 1/10.

 

 


RSS 2.0