onsdag.

Nått som alltid bidrar till min lycka är att kolla igenom mina arkiv. Det finns alltid nått roligt att läsa, speciellt att läsa nått och fnissa och tycka att det var såååå länge sen och jag är sååå mycket mognare nu. He. He..

Annars är det, tro det eller ej, mycket som händer i mitt liv just nu. Till en början kan jag btw meddela er som undrar att jag tyvärr inte vann tävligen om skorna.... Jag förstår inte vad jag gjorde för fel (???). Bortsett från det tar jag och Katrin oss själva och åker till Stockholm på fredag för att äga sönder och sen äga sönder på WCAR hela lördagen. Känns bra. Lite awkward, men okej. Återigen: He. He..

Sen ska jag till tandläkaren (jag vet, spännande) på tisdag och bara råkar åka till London på torsdag. Ibland alltså, ibland får vi till det.

Godnatt.

snygging skor

Jag är med och tävlar om världens snyggaste skor på Nielsens blogg!

Klicka på bilden för att komma till tävligen (men gör helst inte det för jag vill vinna!)


jaharu

Istället för de klassiska "att göra"-listorna jag har spenderat min skolgång med att göra har jag nu börjat med "det här ska jag verkligen inte göra idag"-listor.

På min "det här ska jag verligen inte göra idag"-lista idag hittar ni följande:

- Lära mig om pre WW1 Mother Russia
- Producera väskor
- Träna
- Läsa filosofi kap 2
- Läsa Sofies värld
- Grovstäda mitt rum

Och det känns bra.

Istället ska jag sätta mig framför en brasa jag tänt helt själv (japp, jag kan sånt nu förtiden) och kolla på Desperate Housewives. Bara för att jag har så mycket tid över liksom!

RSS 2.0