update.


nu har jag tagit mitt första steg mot mitt (lite) nyare, (lite) bättre och (lite) coolare liv.


jag är en dålig människa.

Kännturk fyller år idag och jag(/vi) har inte firat honom ett endaste dugg "/

Nu sitter jag här deppig och härlig (av andra anledningar än kännturk ;) ) och vet inte vad jag ska göra med mej själv eller nått. Jag orkar inte! GAAAAH! Jag vill bara kolla på Twilight i bra kvalité men inte själv och Katrin åkte hem heute efter deutschnationella "/ Jag gjorde bajs-no-provet allena och det var en av de värsta/pinsamaste/konstigaste lektionerna/proven jag varit med om .. HM! Ialafal önskar jag att Kittykatt var hääär nu! twilighttwilighttwilighttwilight. Håååå... Durudurudurudurudu ........
Cooling Arshavinal (- Shavi) spelar match idag men vi har keine canal+ och jag trodde jag skulle ha bättre saker för mej (aka viktigare) så jag inte hann kolla, men jag är färdig med det nuuu ..... DUUURUDURUDUR.. Cathy svarar inte på mina sms heller nu för tiden .. hon hatar mej väl .. helahelatiden .. HÖHÖHÖÖH ... booooooring x-mas ...... vaaad ska jag göra?????
Jag vill still Stackhalm jetzt!

Om du-pinige-människa ser detta (och inte hatar mej ...... ) bör du veta: jag har ny infårmejchon om syberspejs som jag tror jag ogillar .... importantimportant!!!

pigga, pigga, mogge me kagge.

Hihi, lurig rubrik. Det var iaf min eftermiddag igår. Det var kul =) FIlmen var helt okej, tråkigt slut bara "/ Och så gillar jag de här med bra självdisiplin och dispans hela dagarna 8-)

Nu sitter jag här och stress-pluggar biologi som vi ska ha debatt på idag, Kattis står och leker på toan typ. Mitt hår är blött så nu ska jag och leka med henne. =)

JAG VILL TILL CYYYYYBERSPAAAACE! <3

shooppingmopping.

Idag var vi också på skhlm och jag fick massa grejer! :D Typ knallsmallrosaleggings, guldiga jesus sandaler, två kjolar, ett par byxleggings och en linne/klänning. fett kul och galet snygga grejer.
Sen i bilen hem hade jag deeptalk med molini konslut om hur jag ska göra med mitt liv, jag har ingen aning om någonting och jag orkar inte med det! Ska fundera seriöst under veckan och sen snacka pårille med måb på torsdag typ "/ ORKA!

Nyss slog det mej att vi nog ska skriva uppsats imorn? ORKA! Jag kommer inte ihåg hur jag skulle skriva och det kommer bli POOOOOOP! Jajaaaa .. *-)

Jag saknar min familj, jag längtar till sommar. :*

soooool.

Nu har jag legat ute i solen typ en timme eller nått och läst den engelskan jag skulle. Boken är seriöst fettbra! :D Idiot-Libermann-folk som sabbar dagen bara ^^ Och Mengele är så rolig när han har lika bra uttal som shavi, dont mind sem, THEM TH TH TH. hihihihi. ^^

Nu ska jag gå ut igen och läsa svenskan -.-.-.- tråååååkigt. Om jag ändå redan hade läst den. HM!

schtoorschtööga.

Nu är jag vaken, det är tråkigt. Snart ska jag gå upp och äta frukost och äta, hoppas det går att göra ute.
Det är så SJUKT varmt här uppe så jag holdar on to die .. ^^

Idag spelar Arshavinal mot nått lag, minns inte vilket, och det ska jag kolla på med Katrin sen nån gång (ganska snart) men hon ska kolla på det idag så om hon avslöjar resultatet ska jag terra henne tills hon bajsar på sej. Jag kan nog inte kolla blogg eller bilddagbok heller om nån skulle tycka att det var en kul grej att avslöja reslutatet *--) JAJAAAA.

Nog med ordbajset nu ska jag ner och leva, bajs att jag glömde kemin hemma -.- vi har prov på ondag.

utmanad.

Jag har blivit utmanad av Katrin:

Utmaningen går ut på att besvara frågorna nedan, utmana utvalda bloggare samt lämna en kommentar hos dom, tala om att dom blivit utmanade och berätta för den som utmanade dig att du gjort utmaningen. Kul sätt att lära känna sina blogg-vänner lite mer!

Här nedan är då svaren på utmaningsfrågorna. Om ni tror att jag ljuger så är det fullkomligt möjligt. NOT.

Vilken mat äter du ofta? yoghurt

När du är på kalas, är du den som sitter eller hjälper du till att duka av? beror på vem det är hos ^^

Var sitter du helst när du bloggar? jaadu .. sängen, bordet, skrivbordet, toan .. :3

Köper du trisslotter ofta? gjorde det förut, när jag var ung och crazy. eller det var 5an lotter btw, fick hela FEM femmanlotter för samma pris som EN trisslott = värt

Vilken stad eller land har varit din bästa semester? New York, Kina eller England typ :) kan inte välja

Vilken TV kanal tittar du mest på? EstersMacBookKanal - den är grym

Mina utvalda blir: ......... !

t-shirtsbombning.

Dessa tröjor vill jag ha:MAAMMMA OCH PAPPAAAA!!! (a)

http://www.shirtstore.se/default.aspx

tadarallalaaa.

Nu har jag städat mitt rum och tom möblerat om, det blev fult men ... jaa ;)
Har fått en ny skogrej till min skogarderob, de blev också fult, jag vill ha en kläd/sko-kammare ... vilken dröm! HM!

Klockan är nu 15.10 och det är 17° ute så nu ska jag fira mitt nya fiina rum med att gå ut och läääsa (y) Bara för att fira lite extra ska jag läsa engelska boken istället för svenska boken.. mihihiih ..

Senare idag åker vi till stugan och jag kommer missa matchen imorn "/ det är bajs, hoppas det går repris nån gång. ::

Till Katt:
Du har massamassamassa grejer här .. eller massa och massa 8-) en hel outfit. + ditt smink .. Ska jag ta med det på mååååndag? hmmmm  ..  det är ditt nitbälte, din blåtröja, blåa a.f, sin sovtröja och dina cheapisar .. så du vet. durudu ..


rebus.

Jag följer trenden och gör en cooling rebus:

Ordet innehåller tre stavelser och är kåda-liknande.Första stavelsen i ordet rimmer på den delen av detta ord som man inte tuggar med.

Andra och tredje stavlesen är första ordet i torra skor.

Ordet bildar nått jag ätit idag.

till katrins familj.Bildbevis till Katrin mamma och resterande familj att hon aldrig pluggar utan bara ligger som en bajskorv i soffan och grinar.

rysslight?Hihi vacker syn ;) hahahahahaha. Ryska är ett sånt fint språk, och vad händer btw med olika snubbar på böckerna? Och vad händer med FUL Edward?! Om ändå shavi hade varit på omslaget .... PERFEKT HADE DET VARIT DÅ!!

arshavinal.


Ny shavi-blogg. Klicka på bilden för att komma dit =)

min vän katten bennt och jag.hihi, jag sitter alltid och flinar som ett fån åt när vi gör sol-rörelser med armarna och i slutet .. haHAAAA! :D

shavi.Andrei Arshavin - welcome to Oppeby

http://www.d1g.com/video/show/2779851

humör.


finn ett fel

hemma igen.

Dagen har varit så grymt tråkig, inte nog med att de tar sisådär 12 timmar att åka från Lule men nu var det också påsk-kö efter e4an så vi satt fast i trafiken typ 2-3 timmar. Roligt. Jag har iaf kollat på några filmer och det roligaste Family Guy avsnittet evvö! hihi.

Josef är så konstig, idag sa mamma och pappa att hans skulle få ett par nya skor och då satt han i bilen och surade huur länge som helst. Av någon anledning ville de inte köpa skor till mej, jag som tom skulle uppskatta ett par nya skor, jag behöver faktiskt sånna dära svarta tyg .. jag har inga som ser ut EXAKT SÅ!
Mina vinnande argument "pappa kan jag få ett par skor" och "det måste ju vara roligare att köpa skor till mej eftersom jag vill ha skor och skulle bli glad" funkade tyvärr inte så jag fick gå utan skor.

Påtal om det ämnet så var det en kul grej som hände för 100 år sen, jag och familjen var på nått köpcentrum och satt och fikade och Josef satt och glodde i en teknikmagasinet-tidning. Han såg en tröja som han jättegärna ville ha och frågade mamma om han kunde få den. Då svarade mamma:
"bara om jag får köpa ett par skor till dej."
Josef svarade surt:
"jaha .. då vill jag inte ha tröjan!!"
Jag skulle typ göra vad som helst för att få ett par nya skor .. HM!

Aja .. imorn trodde jag att jag hade planer men jag hade, som så ofta, fel så nu måste jag komma på vad jag kan göra för att fylla dagen med aktiviteter.

glad påsk.hihi idag fick jag mitt första påskägg på typ .. 5 år kanske :D fiiiint!

dagens roligaste.

#1. Beni ringer till Isak för att medela att vi sover på hotell i natt, och mamma vill att Josef ska vara lite aktiv och gå in på internet och kolla varför man firar skärtorsdagen (nej, det är inte för att påskisarna drar ...)
Josef: För att Jesus instifdade nattvarden.
Mamma: Varför gjorde han det då?
Josef: För att han skulle bli ägd ...
Hahahahah ..
Jaha ... man kanske hade behövt vara där .. ^^

#2. Vi stannade på ett amerikanskt pizza place och åt pizzabuffé, jag stod och skulle välja vilken bit jag skulle ta och då kommer hon som jobbar därfram och ba:
Hon: Står du och funderar på vilka sorter det är?
Jag: eeh .. jaa
Hon: Det där är capricosa, det där är eltaco och det där är Mexicana.
Jag: ???
Det är inte som att jag vet vad de är i de pizzorna .. Hon var failad iaf .. Det var kul.
Jaha .. man kanske hade behöt vara där för dehär också ?? ^^

Sen så fick jag reda på idag att även kvinnor får vara inne i Vatikanstaten, jag trodde helt seröst att det bara var män som fick vara där, nån så det till mej när jag var liten och oförstådig men nu vet jag bättre .. jag är faktiskt 16 år.

Jag har också en fundering, jag vågar inte fråga den till min familj för de kommer bara kolla ännu mer snett på mej och tycka att jag är jätteosmart "/
Det finns väl inga länder som är typ en halv timme före/efter Sverige? Det är väl bara hela timmar ... ? Elleeer?
Shit vad oallmänbildad jag är ......

familjen Arshavin.


london.
fantastiskt underbara härliga resa.

RSS 2.0