torsdag 7 april 06.57

En av de tråkigaste sakerna jag vet är att packa. När jag var mindre (ung och dum) tyckte jag att packning var kul, för då visste jag att jag var på väg att göra nått kul. Men nu... uuää det är så himla tråkigt. Hur som helst så har jag typ packat klart nu. Jag har som vanligt med mig antingen alldeles för mycket eller alldeles för lite, typ helt ogenomtänkta outfits och alldeles för många trosor.

Ni som undrar vart jag skamed denna ovärda packningen: Jag ska åka till Bryssel!

Ni kanske kommer ihåg att jag, under förra hösten, "vann" en resa med den värdelösa filmen vi gjorde. Och nu är det dags! Bilen går 7.45, tåget 8.16 planet 11.nått och sen är vi där.

Vi hör senare.

xo

söndag 3 april 13.01

Min favorit kategori på min blogg är kategeorin Mitt nyttiga liv. Jag var inne och läste där imorse när jag inte hade nått att göra, och oh boy vad jag verkar vara hurtig! Sen att det är sisådär ett halvår mellan varje inlägg är ju en mindre detalj....

På tal om mitt nyttiga liv, jag har köpt gymkort. Och tro't eller ej, mina kära läsare, jag använder det! Så sent som imorse (okej, kl 11) var jag och fet körde två pass. Nu är jag så död i armarna att jag knappt orkade köra hem... Men är man sportig så är man.

RSS 2.0